mera mat

Har äntligen fått iordning på garderoben och alla mina kläder =D skönt!
Barnen har ätit mera mat idag också.. dom är så duktiga så! Blev gröt och mangopuré för Vince. Potatis/blomkål, mangopuré och lite gröt för Levis, han är jätteduktig att äta. Vince gör något konstigt med tungan så man måste trixa för att få in skeden.. hehe. Gröt var mycket populärare än mangopurén.. som jag tycker är så god, men inte dom ;)
Nu sitter jag och väntar på att min vän Tina ska komma och hälsa på.. sedan blir det hamburgare till middag. =) Fast jag blev så himla sugen på tacos just nu.. hmm.. kanske kan flörta till mig det istället! (?)
Typ det som hänt idag... imorgon ska vi åka och köpa en luftvärmepump till huset, så vi slipper frysa arslerna av oss i vinter =P. Måste spana efter en ny digitalkamera också.. har fått Jimmys godkännande till en rosa iaf! Jippie =D

♥ Levis ♥♥ Vince ♥

avkoppling

Nu har barnen somnat, så man äntligen kan koppla av med ett glas asti martini, mums. Är verkligen min favorit bland allt drickbart.. eller det är väldigt gott med martini och cinzano blandat också. Tur att man inte ammar ;D, då kan man inte unna sig sånt lyx! Måste ta våran ost och vin-kväll snart Erika ;)
Gubben sitte nere och spelar nu på projektorn som vi äntligen fått upp. Har möblerat om lite i huset, blev jättenöjd med resultatet.
Annars idag så har barnen ätit jättebra, dom gillade potitis/blomkål och mango puréerna idag. Tur det... =)
Har varit in till birsta för 3:e dagen i rad tror jag.. hehe. Handlade nya sängkläder åt barnen.
Min syster har precis åkt härifrån, vi har suttit och tittat på alla små klipp vi har filmat på barnen.. mysigt. Hon skulle fara på Max och käka med killen sin... lyllos, fast vi åt ju grillat idag.. så jag ska inte klaga =)
Ska nu ta och titta på filmen "The pacifier" med Vin Diesel... nice.
Trevlig helg allesammans.

30 års fest

Precis hemkommen ifrån morbrors 30 års fest nu. Var trevligt med mat, vin och tårta =)
Har haft fullt upp hela dagen.. Var till barnmorskan på koll i morse, sedan drog jag vidare till birsta och handlade kuddar, fotoramar och ett bonsai träd till vardagsrummet =) riktigt nice.
Johan & Jimmy har hållt på och sätta upp projektor duken också.. fick rycka in och hjälpa till lite och tur var väl det, för fint blev det =)
Imorgon ska min pappa & lillasyster komma och hälsa på, ska även en till tur till birsta och handla mer lakan till barnen. Händer ju att dom kräks ner dom ;)

Det var inte lika populärt med mat idag som igår.. får se om det går bättre imorgon. Nu ska jag pussas lite på Jimmy sedan gå till sängs... är sååååå trött!
Natti natt.