glada bebisar

Idag har vi varit glada =D

Älskar mina små karlar! ♥

LevisVince

på promenad till sörberge

Vi har nu kommit tillbaka ifrån en promenad med Erika & Kira. Vi gick till sörberge och åt mjukglass.. så himla mysigt i detta fina väder. Fast lite varmt blev det, längtar tills barnen är stora nog att åka och bada med =D
Barnen ligger och äter, men när dom är klara hade jag tänkt gå ut och sola lite.. måste ta tillvara på alla tillfällen, jag som är så frusen utav mig och älskar denna värme!

Måste ju tala om att när moster Mikaela kom hit så fick barnen flera pyamasar ifrån ullared, skitsöta. Tack tack lillasyster!
Jimmy fyller ju år snart, så då måste man komma på vad man ska köpa åt honom.. vet hälften, men eftersom han brukar läsa denna blogg så kan jag inte avslöja ;)

Upptäckte precis att vi är utan vatten också, hoppas det kommer tillbaka snart så man kan laga mat åt barnen...
Nu ska jag jaga ut en fluga ur sovrummet så ungarna kan somna och lägga mig i solen tills mamma kommer om några timmar =D 

vc

Vi fick börja dagen med att åka till vårdcentralen.. för både Vince och Levis har fått infektion på vänster "lill" stortå. Är man tvilling så måste man ju ha samma fel också.. fick lite lösning att badda med, för att se om det blir bättre. Annars blir det återbesök imorgon för pencilin.
Sedan kom farfar Kjell-Arne, Ann-Louise, faster Matilda & farbror Rasmus förbi för att fika lite och gosa med småfisarna.

Har solat lite och sedan bara legat i soffan.. helt slut.
Imorgon ska jag, Vince & Levis gå ut och gå med Erika & Kira, sedan ska min mamma komma och lämna dopklänningarna tills på lördag.
På tordag ska vi handla inför dopet och jag ska färga håret. Vi ska också åka på en shoppingtur hela familjen tillsammans med Micke, Erika & Kira till härnösand innan Jimmy börjar jobba. Fredag då blir det till att baka smörgåstårtor och förbereda =)
Fullt upp nu dagarna framöver ifall jag inte skriver förräns på söndag ;)

Nu ska barnen sova, så här ser vi ut då.

Levis & Vince