Fy vad trist!

Ja här blev det inte så bra. Vince hade sin kräkdag i måndags kväll/natt. Levis kom på tisdagen samma tid som Vince. Vince blev bra på tisdagen och har nu bara diarréer, men äter bra och leker på som vanligt.
Jag hade min kräkdag igår, så Jimmy fick stanna hemma ifrån jobbet och ta hand om Vince medans jag och Levis legat i sängen hela dagen.
Jag är bra idag, men Levis är fortfarande dålig stackarn. Bara sover och får ingenting behålla, så jag åkte och handlade lite förut. Har han fått i sig lite vätskeersättning och fil.
Så det blir inget firande och brasa för oss idag. Men vi ska grilla endå :) Mat måste man ju ha. Ska bli så gott, spec när man inte ätit nått spec sedan i tisdags :P

Ha en trevlig kväll allesammans!

Stackars liten..

Min mamma skulle egentligen komma och hälsa på idag.. men...
Vince mådde inte så bra inatt stackarn. Jag gick in och tittade till honom vid 22 tiden, då hostar han jättemycket och kräks på hela kudden. Så upp med ungen och bort med sängkläderna medans Jimmy får tvätta och byta pyamas på honom.
Då får han ligga i våran säng med mig och titta på tv. Han kommer då och kryper upp i min famn och kurar ihop sig som en liten boll stackarn.
Där hinner vi inte mysa länge förrän det är dags att byta sängkläder i våran säng, byta på pojken och mig själv. Efter lite vatten så somnar han som en stock. Kräks en gång till så vi får byta sängkläder ännu en gång.
Sedan har det gått bra. Båda barnen sov till 7:30, då fick dom välling, gröt till frukost, mackor och ost. Dom har ätit som vanligt och lekt idag. Vince har varit lite tröttare bara, lillemannen. Så hjälplös man känner sig när man bara kan titta på.
Hoppas verkligen att vi andra klarar oss.
Så jag har spenderat dagen inne med mina barn och tvättat ett antal maskiner sängkläder.

Blev pizza till middag då ingen av oss hade nån ork att laga mat idag :P
Vi trodde även för en stund att det spökade i vårat hus *haha*. För när vi satt och åt middag så bytte tvn kanal av sig själv ungefär varannan minut. Skitknepigt.. men till slut visade det sig att Jimmy lagt min dator uppepå dosan, *puh*.
Det räcker med att tvn smäller om kvällarna när vi gått och lagt oss.. hmm...

Efter maten åkte jag till Barnenshus och köpte presenter till barnen, fast jag var ute efter "stol på bord" också. Men dom var slut för tillfället.. typiskt.
Dom kommer bli perfekt i sommar när vi ska åka på semester.
Har bokat en resa ner till Ullared idag. Ska vara där över en helg i sommar, kommer bli så kul :)

Imorgonbitti ska jag nog ringa mvc och fråga om dom kan fixa ett ul till mig. Skulle gärna vilja veta om det är tvillingar vi väntar igen. Vilket varken jag eller Jimmy tror... men endå, slipper man undra sedan.

Nu ska jag sätta mig med mina krämbullar och invänta Desperate Housewives.

Levis äter frukost


Vince tycker mannagrynsgröt är gott


Levis ska spexa när vi äter lunch


Vince också :)

Bilder ifrån tvillingträffen

Hedda


Alva


Jag & Vince


Selma


Alice


Alice, Selma & Sanna


Levis & Vince


Levis, Vince & Hedda


Vince


Isak


Albin


Några barn och vuxna


Alma


Många barn på Diana


Alfred