Babyskyddet

Jag har varit och hämtat ut bilbarnstolen som vi fått utav snälla Victoria. En Akta Graco Logico S, samma stol som vi hade till pojkarna. Den var superfin, tack så mycket Vickie.. du är så snäll!Sedan åt vi mat ifrån Sibylla, supergott. Barnen tycker det är så roligt att dippa stripsen i dippen och dricka ur sugrör, en riktig festmåltid ;)

Nu ska jag lägga mig i soffan och ligga där resten utav kvällen. Är så fruktansvärt trött så jag kanske tom somnar :P

sms-kungen

Har ju glömt att berätta vad Levis gjorde häromdagen när Jimmy jobbade!
Oftast när man är upptagen så tar ungarna tv-dosorna, speldosorna, hoppar upp i soffan eller snor någons telefon :D

Så när jag bytte blöja på Vince så passade Levis på att hoppa upp i soffan och ta min mobil. När jag kommer tillbaka ser jag en söt unge med världens flin sitta och trycka i soffan ;)
Tar av honom mobilen och tänker inte mer på det.

Efter en stund får jag ett sms utav Jimmy där det står: "Nu förstår jag inte?".
Jag ringer upp, eftersom jag inte skickat någonting till honom.

Då har Levis lyckats skicka ett tomt MMS till honom där det står: "Kram Caroline"
HUR i all världens dagar en unge på 15 månader lyckas skriva Kram Caroline i ett MMS och skicka till Jimmy. Det är ingenting som finns improgramerat i min mobil. Senaste nummren jag skickar till sparas, så i den listan är det inte så svårt att komma åt nummret, men att lyckas skriva så själv. Jag är helt ställd!

Barnens lekrum

Såhär ser pojkarnas lekrum ut nu efter lite ommöblering, är expert på att möblera om eller byta ut något. Vill att det ska ske förändringar ofta, annars blir det så tråkigt. Spec när man är hemma hela dagarna och inte ser annat än dessa väggar (nästan) ;)Vill köpa en till hylla på IKEA som kan stå vid denna vägg.Barnen har sprungit runt här och dansat hela morgonen, men det typiska är ju att när man tar fram kameran så får man inte med det på film :P Kanske ska sätta upp kameror hela huset som är på dygnet runt :D Det skulle vara något det.

Måste komma ihåg att måla altandörren i barnens lekrum ikväll innan det blir för kallt ute.
Ska måla bebisrummet vitt och det fönstret också, så får tapeten komma upp när bebisen kommit ut eftersom vi inte vet riktigt vad det blir för sötnos än :)

Ska ta och klä på mig nu, så vi kan gå ut på baksidan och leka lite när pojkarna vaknar. Efter det blir det lunch och sedan är det inte långt kvar innan Jimmy kommer hem, dagarna bara rinner iväg.


(Varför blir hela min text centrerad när jag centrerar bilderna? Har ju funkat förut att göra så, men tydligen inte nu?...suck.)