Busy

Att man har så mycket att göra jämt :P
Först ska ungarna ha gröt när dom vaknar. Tvätta kladd och på med kläder.
Sedan gick jag & Sienna ut på en promenad. När jag kom hem igen så skulle ungarna sova, så då passade jag på att åka på affären och handla lite inför helgen.
Köpte även varsin pyamas åt dom, lite leksaker ifrån Fisher Price och nya nappar. Det hade kommit nya nappar från MAM med ett fint mönster på så dom måste vi ha :)

Hem och packa upp allt, dags för barnen att äta lite igen.
Därefter lagade jag fläskfilégryta till lunch. Nu har Jimmy åkt till Robban för att hjälpa honom med projektorn, barnen ska sova.. men dom vill hellre stå och busa i sängen.
Jag hoppas dom somnar snart, så jag också kan vila en stund. Är skittrött.

Svärmor ska komma och vara med barnen sedan, för det ska komma hit lite folk och köpa våra möbler vi har i gillestugan. Då är det bra att ha någon som håller ögonen på småbusarna, för dom är överallt. Vince var i Siennas vattenskål idag och plaskade så glatt ;)
Och igår satte Vince i halsen för första gången, fy så otäckt. Men det gick ju bra, fast han blev nog själv väldigt rädd.. stackarn.
Nä, nu ska jag försöka få barnen att sova istället för att skicka leksaker till varandra genom spjälorna ;D

Kommentarer :

#1: linda

hej stora dina killar börjar bli , men du jag måste få fråga kom killarna den "vanliga" vägen eller vart det snitt??? har inte hängt med på den punkten :) mvh linda

skriven

Kommentera inlägget här :