Tröttis

Idag har min pappa varit här och lekt med pojkarna.
På eftermiddan åkte jag och barnen till IKEA för att köpa "dra på lakan" till barnens sängar och 2 hyllor till tvättstugan.
När vi kom hem så fick barnen lite aprikoskräm, det var mumma. Sedan blev det bad och nya sängkläder för barnen.
Dom sover nu och då tänkte jag passa på att sätta upp hyllorna i tvättstugan, men det gick visst inte. Har nu fått order utav min kära J att jag ska sätta batteriet på laddning, så får vi försöka senare ;)

Imorgon måste jag ta och storstäda här hemma. Tycker jämt det är någonstans det måste städas. Blir trött utav bara tanken.
Så nu ska jag lägga mig i soffan och slappa tills gubben kommer hem. ♥

Glömsk

Jimmy var och köpte en extern hårddisk till alla bilder och filmer på barnen idag då min dator har fullt i minne nu, tror han skulle ha köpt en till min hjärna på samma gång.
Mitt minne håller på att förtvina bort tror jag. Är 3:e gången denna vecka vi åker in till Birsta, är alltid någonting man glömmer! Likaså idag.. hade så bråttom ut ifrån affären, då min mormor också var i Birsta. Så vi rusade ut med det vi trodde var allt för åtmintonde denna vecka.. men icke.
Fick träffa min mormor iaf som var och köpte en bäddmadrass till deras husvagn :)
Sedan mötte vi Camilla & Tilda inne på city och till sist fick barnen glassen jag lovat dom. Den satt vi och avnjöt ute i solen, sedan gick vi en runda och kikade. Hade hoppats på att Vince skulle somna en stund eftersom han var så grinig hemma, men inte. Båda två somnade på vägen hem istället.
Det är iofs rätt skönt det med, då kan jag plocka ur bilen och greja lite inne innan jag hämtar trollen.
Nu har dom fått i sig lite mat i magen och är än så länge på strålande humör. Vince springer runt och hammrar på en legogubbe medans Levis pratar. Han sätter ihop långa meningar numera som kan låta, "kokomabladadananabaaaa" :D

Barnen blir bara roligare för var dag tycker jag. Idag satt dom och sjöng högt i vagnen på Birsta så att tjejerna som gick framför oss skrattade :D haha. Sedan alla ord dom försöker säga... låter rätt kul.
Levis kom ut nu ifrån lekrummet i en hatt han hittat och utan tröja samt att han går och pratar i sin mobil ;D

Får inte glömma att gratta våran lilla Levis som har namnsdag idag, han heter nämligen Algot i andranamn :) Grattis gubben ♥

NEJ! Nu känner jag en välbekant doft..... Mot skötbordet!

Trevligt med besök

Camilla & Tilda kom och hälsade på oss idag. Hon är så söt lilltösen, men pojkarna blev lite avundsjuk när jag fick hålla i henne :P Det var inte riktigt tillåtet att sitta i mammas knä inte.
Men efter mycket bus i soffan så blev pojkarna trötta, dom somnade så fort jag la dom och Tilda somnade i soffan hon med :)
Nu har dom åkt hem, jag håller på att köra en maskin tvätt och väntar på att filmen jag ska se, ska börja någon gång. Sedan ska jag lägga mig och läsa ut boken jag började på igår.

Förut när jag låg i soffan fick jag en sån spark utav bebisen att tom jag hoppade till :D Och syntes utanpå magen gjorde det verkligen! Livlig liten krabat.

Det var den dagen de...
Har även suttit och funderat på lite renoveringar hemma, det kliar i fingrarna och det är mycket roligt att pyssla. Skulle vilja måla den lillas sovrum, tapetsera pojkarnas sovrum, sy gardiner och sängkläder. Spraya våra köksluckor vita, byta ut bänkskivan och vitvarorna. En ny soffa skulle inte skada heller. Mycket man vill ha, men inte allt man kan få... inte på en gång iaf ;)