Sommardag

Var in till Birsta idag och köpte shorts och linnen till pojkarna, är så varmt väder och dom förbrukar mycket t-shirtar och shorts nu när det ska krypas ute och plaskas i vatten. Lätt hänt att man blir blöt och skitig med andra ord :)
Sedan åkte vi ut till min mormor och lekte med min 2 åriga kusin Isak, som mormor var barnvakt åt. Men han tycker mest Vince & Levis är i vägen, dom ska bara ta alla hans traktorer när han håller på att köra timmer :P
Vi fikade gott och ungarna var sjöblöt när vi for hem.
Gjorde jättegod middag idag, ugnsstekt lax med färspotatis och en röra med räkor, kräftstjärtar, rödlök, citron, avocado, kaviar och tomat tillsammans med fetaost och majonäs... mmmm...
Sedan fick barnen bada i badkaret för att bli rena och fina. Nya sängkläder till både barnen och oss, det är verkligen en mysig känsla.

I morse kom flaskstället jag beställde, som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Den skickades via DHL, så igår morse knackar det på dörren och killen står med en stor madrass! Jag har verkligen inte beställt någon sådan, så där stog man paff och sa att det inte var mitt paket. Han hade givetvis tagit fel, det var en annan på gatan som skulle ha den. Så då fick han komma tillbaka idag med det rätta paketet som var betydligt mindre :)

Kände en till liten spark i magen i morse när vi kollade på tv :D Bara 1 vecka kvar till ultraljudet nu.. längtar så mycket! Kollade lite på namn på internet igårkväll, blir det en pojke så har vi ett fint namn som passar tillsammans med Vince & Levis :)

Superdag

Vädret fortsätter att vara strålande, Jimmy prickade in semestern bra som alltid :)
Så idag har vi varit ute på baksidan i vanlig ordning. Micke, Erika och Kira kom förbi och hälsade på en liten stund. Men Kira kunde inte låta bli poolen och skulle hoppa i hela tiden :D Slutade med en blöt klänning och blöja :P Men dom skulle bara hälsa på en snabbis för att Erika skulle jobba eftermiddag, så hon hade inga badkläder med sig. Så dom får komma en annan dag att bada.

Jag köpte en hel vattenmelon igår när jag var och handlade. Vince och Levis förstår ju givetvis inte att den går att äta, så dom säger "bommen" (boll) hela tiden och vill ha den. Så jag satte ner den på golvet och båda två rusar fram. Bomme, bomme säger dom och Levis skulle försöka lyfta den, tog i så att han blev alldeles röd i ansiktet sedan gav han upp :D
Slutade med att dom rullade den och sedan var den inte så intressant längre :)

Vi grillade hemmagjorda hamburgare till middag idag, så gott. Kände doften utav alla grannar som också grillade, helt underbart gott det doftar. Men sedan kom det en dos utav surströmming och det var inte alls lika roligt att ha altandörren öppen.. fy!
Efter middagen var det fortfarande så varmt i luften och i poolen så barnen fick ta sig ett bad. Det var lika roligt som vanligt, plask, plask!

Igår tror jag att jag kände 2 sparkar ifrån bebisen i magen... men sedan har det inte varit något mera, så tråkigt :/

Bara 4 dag kvar tills vi åker neröver, gruvar mig så inför bilfärden, kommer inte bli en dans på rosor och spec inte för barnen som verkligen inte förstår varför vi ska sitta i bilen  så länge. Kommer ta längre tid än beräknat med tanke på alla stopp vi kommer få att göra. Skulle vara super om vi kunde ta hemresan så att mesta tiden är på kvällen, så att barnen sover. Måste kolla upp när utcheckningen är. Sedan ska jag också kolla om tvätten som hängt ute idag torkat.
Fast först ska jag ta mig lite jordgubbar :)

Bjuder på bilder utav gopojkarna idagLika varmt

Det är så varmt fortfarande, så idag tog jag och badade med barnen i poolen :) svalkande skönt!

Vince ligger i soffan och myser med snutten


Levis äter kex


Nu ska jag åka iväg på affären en sväng och handla lite så vi kan äta tacos ikväll, mums!