2 in 1

Igår:
Så var vi på marknad i Härnösand, men jag tycker inte alls den var bra. Så vi gick en sväng på stan istället, tog en glass och åt på Mc Donald's :P
Efter det åkte vi på 65-års kalas hos gammelmormor & gammelmorfar. Det var min mormor som fyllde år.
Det var varmt, vi åt en massa mat, lekte och åt en jättegod tårta som avslutning på det innan vi åkte hem för att lägga barnen.
Då Jimmy la barnen så åkte jag och hämtade upp Jimmys kusin Lars & Hanna. Vi grillade, pratade, kollade på roliga youtubeklipp tills det blev väldigt sent. Så sent var det länge sedan man var uppe ;)

Levis hittade bollen ("bom" som han säger) hos gammelmommaVince


Vince


Levis


Vi åt mat nakenfisar, för det var så varmt :)


Mormor, Vince, Levis och moster


Levis & Mamma


Hampus & Pappa spelar fotboll


Idag:
Jobbade Jimmy extra :( Så jag och barnen har badat ute, städat & tvättat. När Jimmy kom hem ifrån jobbet åkte vi till farmor för att fika och leka lite. När det blev middagsdags så fick jag välja maten, det är ju morsdag idag :)
Det blev thaimat, vi har hittat ett nytt favoritställe där dom säljer thaimat, mums!!
Efter maten så var det bara bums med barnen i säng. Jag fick en massage utav Jimmy och ett jättefint kort han skrivit ifrån barnen :)
Som jag har tjatat på honom om massage. Jag tycker det är så skönt, nästan så att man somnar :P Tycker även om när nån håller på med mitt hår, då håller jag nästan på att somna med ;D
Jag skulle få välja en morsdagspresent också, då Jimmy tycker det är lite svårt att handla någonting till mig. Det förstår jag att han tycker, för jag vet inte själv vad jag vill ha. Har funderat hela dagen, men kommer inte på någonting.
Det enda jag vet att jag vill ha är en tatuering, men den kan jag ju inte göra nu endå. Så vi får väl se om jag kommer på nått :)

Bada, det kan vi


Farmor & Vince


Levis har hittat en god leksak


Levis har lärt sig att säga banan (bamam) idag :) Fick det på film också, men vill inte lägga upp klippen på youtube, så jag kan tyvär inte visa här. Men på min sida på familjeliv.se så finns filmen :)
Så nu säger Levis : Titta, ute, mamma, namnam, bom (boll), bamam (banan), vovo (vovve), hej, hejdå.


Vince säger: Titta, ute, mamma, namnam, hej, hejdå, voff (vovve).
Men han är desto bättre att gå. Han går om man håller i honom i ena handen. Sedan ska han springa runt med gåvagnen här och blir förbannad när det tar stopp :D Så man får springa efter och vända på honom hela tiden.


Idag försökte jag även få Levis att säga pappa. Levis sa mamma och jag sa pappa, varannan gång. Till slut blev det pama, men där tog det stopp :) Så pappa får också heta mamma ett tag :P
Barnen blir alldeles till sig om man säger :"Kommer pappa hem?"
Då tittar dom sig omkring och går (läs kryper i hiskelig fart) till trappan. Så dom vet ju att pappa är pappa, men han får heta mamma då det är det enda som kommer ur lilla munnen ;)

Lära nytt

Nu har vi haft en liten picknick med majskrokar på baksidan efter frukosten. Hällde upp en skål med krokar åt barnen, Levis högg 2 stora nävar och molde in på en gång. Vince tog dom som blev kvar, sedan skulle han lägga tillbaka och blåsa. För pappa blåste på Vinces mat igår när vi åt middag för den var varm. Så nu ska det blåsas innan vi kan äta :D
Så roligt att dom kommer ihåg.

Levis har lärt sig ett nytt ord för sina älsklingar, bollarna. "Bom" eller "bomma" heter dom från och med nu :)
Levis är fortfarande rätt kräsen när det gäller mat, han ska bara ha banan som ligger i fruktskålen på bordet. Kanske ska flytta dom så maten får en liten chans innan han får syn på bananerna :P

Det är snart dags för en sovstund för barnen. Då ska jag passa på att lägga mig ute i värmen en stund :)

Till veckan ska barnen vaccineras, mätas och vägas. Ska bli kul att se hur stora dom är nu, Vince känns så tung. Sist vi var dit var dom nog 10 månader.

Känner ett stort sug för att fiska också. Kanske vi skulle kunna göra det någon dag älskling? ;)

Mammas stålmän!

Världens goaste ungar!!


Inte det lättaste att få ett kort på barnen tillsammans, då dom sitter bredvid varandra och båda tittar in i kameran vill jag lova. Förr satt dom där man satte dom och det var bara att knäppa. Nu är dom på andra sidan övervåningen innan man har hunnit fått på kameran ;D


Vi fick finväder idag, så då har vi varit ute och lekt samt ätit pannkakor :)När pappa kom hem så skjutsade Vince runt Levis i gåvagnen innan det var dags för middag.
Jag åkte därefter in till Birsta för att köpa morsdagspresenter till våra mödrar. Sedan provade jag ut några bågar jag fick med mig hem. Det är verkligen inte billigt med glasögon... suck!

Nu ska vi hoppa i säng. Natti natti.