Halloween

Vi tog en tripp till Birsta idag då Jimmy skulle köpa sig en iPod touch. Så vi kikade in på Barnens Hus innan vi åkte hem och barnen fick en leksaks keyboard som volymen var inställd på väldigt hög! Man hör inte ens tvn när Levis för tillfället spelar på den med fötterna :) Men vad gör man inte för att barnen ska få vara glada ;)

Snart är det dags att laga lite fläskfilégryta till middag och sedan ska det tvättas lite.
Innan läggdags blir det lite mys i soffan med ljus och barnens favoriter - ostkrokar!

Ha en trevlig kväll allesammans!

Tvn

Barnen sitter som fastklistrade om vi kör "Bondgården" på tvn.Här har vi gofisarna i morse, mysandes framför kossorna på bondgården.
Eller om det spelas musik på mtv, då blir vi också engagerade. Pappas musikintresse ser ut att ha fastnat :)

Tycker denna låt blir bättre och bättre :P

Lugn dag...

Vince har vuxit på sig lite, trots att det inte syns på kläderna. Så Levis som är lite kortare står och sträcker sig efter lysknappen och låter "öh, öh, dääär" och så kommer Vince och tänder :D
Levis når inte riktigt upp ännu, men Vince nådde plötsligt över en natt.
Och på tal om nätter så har vi inte haft en rolig natt inatt heller. Barnen var klarvaken mellan 3-4, sedan vaknade dom igen strax efter 6 och fick välling. Efter den vällingen ville dom inte sova. Men jag trugade på en stund och sprang mellan deras sovrum och vårat, men icke. Så det var bara att kliva upp.
Nu har vi alla sovit i en timme och sitter och funderar på vad jag ska bjuda dom små på för lunch.

Var babysång idag, men eftersom barnen är snoriga och jag har ont i halsen stannade vi hemma. Har ingen lust att åka iväg med 2 st grinungar som inte sovit ordentligt heller. Dessutom ska jag ju försöka lyfta dom så lite som möjligt nu, så vi får roa oss på hemmaplan idag :)

Var in på förlossningen igår då jag hade sammandragningar hela dagen med 5 min mellanrum och barnmoskan inne på sjukhuset ville kolla så att ingenting var på G.
Trots att dom kom lite för ofta så hade det inte påverkat någonting som tur är, tappen var fortfarande 3cm. Så nu måste det tas lite lungt här så bebisen håller sig inne minst 2 veckor till.
Kändes lite overkligt när man var därinne, dit ska vi snart och få en liten bebis. Konstig känsla, men jag längtar ihjäl mig snart!

Nu ska vi gå och göra lite lunch, så lämnar vi dammsugningen åt Jimmy när han kommer hem ;)

Vince