100%

Det har varit fullt ös här hela dagen. Så när det var dags för vila sov vi i hela 2½ timme :D välbehövligt, men nu kommer jag inte kunna somna ikväll känns det som.. ovanligt pigg ;)
Min lillebror var hit en stund och härjade med pojkarna sedan kom Jimmy hem på eftermiddagen och då blev det middag.

Var och hämtade ut julgardinerna jag beställt till kök och vardagsrummet också. Dom till köket var tom finare än på bild. Men dom till vardagsrummet var inte alls lika fina, så dom får nog skickas tillbaka.
Får leta vidare, måste ha några julgardiner till pojkarnas sovrum också.

Bebisen är verkligen på hugget dygnet runt känns det som,
sparkar som bara den på mitt högra revben och det gör så fruktansvärt ont!
Kan inte sitta framför datorn länge till då det gör ondare när man sitter än när jag går/står.
Är ju endå ingenting sevärdigt på tvn idag, så jag tror jag ska beställa lite byxor till barnen.  Tycker jag inte gör annat än att tvättar dom som dom har, så det är nog dags för lite fler.
Sedan plocka ihop alla leksaker som ligger runt hela övervåningen och ta och baka någonting. Paj kanske eller muffins, det var länge sedan :)


Busungar som skall göra sig till så fort man tar fram kameran ;)


Imorgon blir det babysång så pojkarna får träffa alla sina kompisar :)

Ingen vidare bra start på dagen..

I morse kände jag mig inte alls pigg. Ont i halsen och snorig, ville verkligen inte kliva upp. Men har man 2 busbarn så har man måsten oavsett.

Det var Levis som bestämde när vi skulle äta frukost idag. "Macka" sa han, slänge tutten och drog sin matstol till bordet och ville ha hjälp att kliva i :)
Brukar oftast äta frukost kring 9, men idag var han hungrig lite tidigare lilleman :P
Lite hyffs har dom fått också, fast jag vet inte vartifrån. När dom druckit upp vällingen på morgonen så ger dom mig flaskan och säger "däää", tar nappen och vi sover vidare.
När dom ätit färdigt så ger dom tallriken och skeden medans dom säger "däää". Tidigare har dom vänt tallriken uppochner samt slängt all mat, flaska och sked på golvet när dom inte velat ha mera.
Så det har sett ut som ett slagfält när dom ätit själva, men nu finns ingenting på golvet när dom äter själv. SÅ skönt :D

Halsontet och snuvan gick över efter ett tag som tur var iaf, bara huvudvärken som var kvar resten utav dagen.
Det kan jag leva med bara jag slipper bli förkyld.

Bebisens rum är klart nu iaf, bara fondtapeten som ska upp. Den ska vi åka och kika på i helgen när vi endå ska köpa gummilister till fönster och dörrar.

Nu tänkte jag passa på att torka golven och hänga tvätten medans man inte har några små fötter som springer omkring här och halkar eller ska dra ner tvätten jag precis hängt.
Det händer att dom drar ner tvätten och sedan kommer dom med den och ett leende, "dääää" säger dom och tror att dom gjort en god gärning ;)


Dom finaste sitter och leker med pappa


Språkkunskaper

Barnen har alldeles nyss vaknat ifrån vilostunden och efter den så åt vi pannkaka med grädde och sylt. Vince blev överlycklig när vi skulle äta "kaka" till lunch, så han smällde i sig 2 st.. hur nu dom fick plats i den lilla magen? ;)

Levis


VinceDags att dra fram alla leksaker i vardagsrummet nu, så då passar mamma på att ligga i soffan en stund :)

Dagarna går rätt fort när Jimmy jobbar förmiddag, snart kommer han hem.
Barnen brukar sakna pappa när han är på jobbet, så när vi sitter och fikar om mornarna så säger dom: "mamma bota" = pappa borta.
Tjuriga barn vi har som fortfarande säger mamma till pappa, fastän rätt som det är så kan ordet "pappa" slinka ur munnen på dom. Så han kanske helt enkelt ser ut som en mamma ;P

Tänkte skriva lite mer framsteg barnen gjort på senaste tid.
Frågar man om dom har bajsat så säger dom "jajja" och går till tvättstugan, där vi har skötbordet.
På mornarna brukar vi leka en stund innan frukost. Så frågar man om dom vill ha macka så hyvar dom nappen och springer till matstolarna och säger "ka,ka".
Om vi ska gå ner och sova så ställer dom sig och väntar vid grinden.
Ska vi bada säger dom "boda".
Vince brukar springa runt med sin skruvdragare på saker och låta "brrrrrrrrrrr".
Dom vet också att bilen låter "brum, brum".
Frågar man vart snuttefilten eller tutten är säger dom "bota" = borta, och sedan börjar dom leta.

Det jag kommer på just nu. Känner att någon "jajjat" här, så nu måste jag gå :P