Slut på denna vecka

Vi åkte och shoppade lite i Birsta efter lunchen idag.
Å fy så kallt det var, tur man hade huvudet på skaft och tog med sig vantarna!

Jag hittade mig en jeansskjorta och ett linne.Sedan köpte jag fjärilar ifrån Indiska som jag ska sätta fast i Elines gardin.
Jimmy gick igenom varenda mediabutik efter ett spel tror jag, men hittade inget.

Vince & Eline


Gofisen!


Pojkarna har lärt sig någonting roligt nu när dom har varit ute med Jimmy och skottat. Då säger Jimmy "tut tut" åt barnen eftersom dom oftast är ivägen.
Så nu går dom små runt och säger "tut tut" med deras lilla röst. Låter jätteroligt :D

Eline låg i sin säng och tittade på sin sängmobil idag. Är 2:a gången hon ligger i sin egen säng, men har aldrig sovit där... än.


När vi kom hem var det ingen som hade någon stor lust att laga mat, så vi ringde efter en familjepizza :)
Efter maten fick pojkarna bada och nu sover dom allihopa. Jag ska titta om det finns någonting att se på tvn ikväll, annars blir det film.

Såhär ser förresten Elines vagn ut:

Helt vanlig lördag

Det har blivit lugna dagar här i slutet på veckan, så även denna dag.
Jimmy tog med sig pojkarna bort till deras farfar en stund idag och jag var hemma med mysen. Vi åt tacos till middag och sedan var det dags för pojkarna att sova, dom var så trötta och griniga.
Igår såg vi "Baksmällan", kul film. Men såg en ännu bättre förra helgen, "District 9", den var helt suverän! :)
Har inte vågat se "Paranormal Activity" än.. ;P

Just nu ligger Eline bredvid mig i soffan och vill inte sova.


Så hon får vara med när det är dags för mig & Jimmy att se Robinson nu.

Uscha!

Jag har inte haft det lätt dom närmsta dagarna här. Mådde inge bra i Onsdags, så jag gick och la mig jätte tidigt på kvällen. Men fick bara sova någon timme, sedan var det igång! Jag fick magsjuka och var tvungen att ringa hem Jimmy ifrån jobbet.
Det var inte spec kul att måsta amma Eline samtidigt som man mådde sådär dåligt. Behöva oroa sig över att hon fick i sig mat trots att inte jag fick det.
Men nu är det äntligen över och man känner sig som folk igen. Ingen annan har blivit dålig och jag håller tummarna för att dom får vara friska.

Pojkarna har fått varit med Jimmy ut och skottat dom dagarna det har snöat här. Sedan kommer dom in som små snöbollar med rosiga kinder :)
Synd bara att det ska bli så kallt nu igen så vi inte kan vara ute.

Jag har fått hem Elines vagn nu också och fästen är beställda. Dom kommer nästa vecka, så då ska det ut och promeneras :)

Nu sover pojkarna, dom vilade ingenting på dagen idag, så då blir det en tidig kväll istället. Jimmy han sitter och pysslar med sin nya dator han köpte utav Micke idag, medans Eline ligger här och myser med mig. Men hon somnar nog snart hon med ser det ut som :P


Sötnosen