Buslördag


Dom sötaste busfröna!


Eline är alltid glad hon :)


Levis har byggt sig en "lellingflaska" som han gick och sög på...


..påhittig grabb. Använde sig utav legoklossar och en vägarbetskon som napp ;D


Fick alla barn att somna samtidigt för vilan idag, yes tänkte jag! Pojkarna brukar sova minst 1 timme och Eline 2 timmar. Så jag la mig på soffan i hopp om att få vila minst 1 timme.
Efter 30 min hör jag hur det tjattras nere. Går ner och ser att båda grabbarna vaknat och varit in till Eline och väckt henne också. Så hon blev ledsen såklart, som var trött.
Var bara att kliva upp med allihopa, hyffsat less man blir. Så trött som man är nu har man nog aldrig varit. Fastän man går och lägger sig kring 22 så får jag bara 5 timmars sömn. Det är ständigt en massa bök, barnen byter av varandra :S

Vi har nyss ätit lunch här hemma iaf. Omelett med korv, svamp och lök. Pojkarna äter i vanliga fall inte svamp, men i omeletten gick det ner. Var nog för att dom inte såg vad det var ;)
Dom äter nästan allt faktiskt, tom min egna potatissallad med en massa olika sorters lök. Men inte svamp, tomat, lax, räkor och sallad, som dom tror är skräp ;P

Sedan har vi filmat en massa medans vi busat och lekt med lego :) Har blivit himla dålig på att filma barnen nu, men det ska bli skärpning på den fronten!
Tänkte ta och filma dom ute när barnen badar också, men det tycks ju aldrig komma något finväder. Håll tummarna nu!

Vi ringde till pappa på jobbet förut, barnen snackade på och sedan när vi skulle lägga på så vinkar dom alltid och säger "hej då". Jag sa "puss, hej" som vi alltid gör innan vi lägger på. Då tar Levis telefonen och pussar på den. Haha, gounge! ;)

Fick lägga Eline för en liten stund sedan, hon var jättetrött. Pojkarna fick en mandarin och sitter nu och tittar på Familjen Annorlunda. Vi väntar på att pappa Jimmy ska komma hem ifrån jobbet snart, så vi kan åka på affären och handla. Sedan måste vi klippa gräset också :P
Ikväll blir det grillat till middag, det ska bli gott som alltid! :D

Eline & Annie

Vi har varit och lekt en stund hos goa Annie med familj.

Eline & Annie ska fika


Finaste tjejerna leker

Vi blir så stora


När vi kom hem somnade Eline och pojkarna vaknade efter en stund. Dom åt lite glass, sedan skulle dom sitta med mamma och läsa Barbapappaboken som Eline fick häromdagen.
Snart ska vi ta och leta fram någon middag i frysen, tvätta en till maskin tvätt och plocka ur diskmaskinen när den är klar. Finns alltid att göra :D

Fin i håret..

Jag klippte pojkarna igår kväll, sedan fick dom bada. Men det var som så att batteriet i hårtrimmern tog slut när jag klippt Vince och lite på Levis. Så Levis fick sova med en liten udda frisyr inatt och så fixade vi till det i morse istället :)

Två nyklippta finkillar!

V


L


På morgonen här har jag hunnit byta sängkläder, vikt tvätt, rengjort åt fisken och håller nu på att tvätta lite mera.
Snart ska vi ta och göra lite lunch. Efter det ska jag & Eline åka och hälsa på Annie & Veronica en sväng :)