Tjuriga damen

Ja det är våran lilla tjej det! Det duger bara när mamma matar mig. Ger Jimmy henne mat vill hon inte ha, rätt jobbigt.
Sedan duger det inte att somna själv ibland heller, utan då ska jag ligga och hålla en arm om henne. Så somnar hon på en liten stund.
Det duger verkligen inte att sitta själv på golvet en längre stund, eller att ligga på magen. Hon börjar gnälla och grina.
Sedan följer hon mig med blicken vart jag än går, försvinner jag utom synhåll blir det sura miner även fast Jimmy kan vara med henne.

Ja, mammagris kan vi konstatera.. utan dess like!

Nu ska vi se om mammas minigris kan somna själv eller om jag ska behöva gå och lägga mig också...

FÖR tidig morgon...

Skönt med moln och lite regn idag. Känns som ett "måste" att man ska vara ute hela dagen när det är finväder. Så idag kan vi vara inne med gott samvete och kurera oss ifrån förkylningen.
Barnen skulle dessutom kliva upp 04:47 i morse!! Så idag har vi varit supertrötta hela högen. Har inte orkat mer än att tvätta 3 maskiner, lekt lite och dammsugat övervåningen.
Eline har varit på BVC och fått sprutan, sedan var vi på affären och handlade choklad till chokladtårtan som vi ska göra imorgon. För då är det nämligen en speciell dag ♥

Lite bilder:

Vince passade på att rita med grön krita på tre ställen på kökstapeten idag. Men som tur var gick den att sudda bort.


Pojkarna ska lära Eline att krypa :)


Levis och Eline


Kram ♥


Vince och Eline leker


Våra tre trötta snutt-barn sitter och tittar på tv efter middagen.
Nu håller Vince på att somna i soffan, så vi ska hitta på lite bus så barnen håller sig vakna till minst 19. För imorgon bitti har jag ingen lust att kliva upp innan kl 7 iaf.

Åter en dag i solsken

Och ingen är nog gladare än barnen som får bada varenda dag :D

Jag började med att tvätta bilarna medans Vince & Eline hade en tidig vila idag. Levis skulle då inte sova, så han var uppe och sprang med Jimmy. Dom städade övervåningen medans jag var ute :)
Sedan var det lunch och poolen fylldes med vatten, så plaskade pojkarna på i ett par timmar. Åt lite glass och mådde gott i solen.
När pojkarna var lagomt skitiga så fick dom gå in och bada i badkaret, sedan slocknade Levis på soffan en stund tillsammans med Eline.

På eftermiddagen så åkte jag och handlade lite till.. är ju typiskt att det alltid är någonting man ska glömma. Men jag köpte även ett till parasoll till barnens vagnar, då vi ev ska åka på ett tur till Furuvik snart.
Hem och åt middag, sedan kom min lillebror på besök en stund.

Pojkarna somnade på stört ikväll igen. Det tar verkligen på dom små att bada så mycket :)
Så nu har jag och Jimmy smällt i oss lite lyxmackor med räkröror, avocado och hamburgerkött, mums!

Blir snart sängen för mig, då jag är lite förkyld. Även Eline är lite hängig, hon vaknade flera gånger inatt och var jätteledsen. Men det kan ja förstå att hon är om hon har lika ont i halsen som mig, stackarn.

Skönt att det blir lite svalare väder nu i två dagar så köttet får vila. Annars hade det blivit välstekt på axlarna :P Man kan ju inte gå runt och se ut som en kräfta heller.

Nu ska jag dra med mig Jimmy ut och ta in poolen ifall att det blir regn imorgon.
Sov gott!