Nya tider


Gofisan har fått ett eget litet lekhörn i soffan :)


Efter frukosten upptäckte vi att det inte fanns någon frukost kvar till resten av veckan. Så det skrevs en matlista, jag släppte av Jimmy och pojkarna hos deras farfar, sedan åkte jag & Eline till Birsta.
Handlade lite mat, bytte en film till pojkarna och bytte ett linne till mig. Så jag blev en tunika, ett linne och ett par capribyxor rikare, clubdagar är toppen! ;)
Handlade också med McDonald's mat hem till lunch, enbart för att pojkarna skulle få glasen, för inte fan gör dom goda hamburgare. Då är det mycket godare att grilla hemma :)

Varje helg så äter vi alltid en massa chips och godis, fastän det inte ens är gott. Det har bara blivit en vana.
Men nu ska vi tänka om. Choklad kan jag inte leva utan, men resten. Så nu ska vi låta bli det och äta fruktsallad och grönsaks-sticks med dipp istället. Mycket godare!! Så nu får vi se hur länge det håller :P

Pojkarna ligger nu och sover, Eline sitter i mitt knä och härmas. Smackar man med tungan så gör hon likadant :D
Hon ska också få gå och sova nu, så jag kan hänga lite tvätt och städa lite :)

Titta!

Jag kan sitta själv :)Men jag får bara sitta själv i soffan, för när jag går till attack emot mina leksaker så glömmer jag bort att jag sitter utan stöd. Då kan jag åka på huvudet och det vill ju inte mamma och pappa :)
Så snart sitter jag på golvet själv också!

Morsdag

Då är det min tredje morsdag idag :)
Jag har fått ett par jeans och ett halsband med våra tre barns namn ingraverat. Tyvärr hann inte halsbandet komma tills idag. Det kommer nog till veckan, då ska ni få se vad fint det är.

Igår så fyllde min kära mormor år. Så idag har vi varit födelsedags-/morsdagskalas hos min mormor och morfar, där vi vart bjuden på middag och en massa tårta :)

Vince & Levis kollar in vovven.


Eline mumsar banan.


Pappa & lillgumman.


Levis busar med mormor.


Goknoppen och mamma.


Vince, Levis och Isak sprang runt och jagade varandra med flugsmällor :P


Levis äter tårta.


Jag & Jimmy tittade på film igårkväll, Orphan hette filmen. Riktigt läskig och bra film :)

Vi har också beställt sängar till pojkarna. Två såna blev det:

Nu ska jag mata prinsessan, ge henne ett bad och sedan ska vi nog hyra en film och gotta oss i soffan efter all denna mat!