Är det inte det ena..


Det har hänt lite saker här på förmiddagen. Både bra och dåliga. Dagen började med att dammsugaren la av :O Den ville inte vara med längre efter bara 2 månader! Jag klarar mig inte utan dammsugaren, suck.
Varför avlöser alla problem varandra? Nu när vi har avloppet fixat så går dammsugaren sönder!

Så efter att jag fått torkat upp allt damm från golvet med moppen och hushållspapper så kom Jessica, Leo och Liam på besök.
Vi lekte lite ute och fikade.

Linis


Vince och Levis traskade upp i skogen på baksidan


Fika och lite lördagsgodis


Vince och Levis plockade blommor till mamma ♥ Jag fick en utav Leo också ;)


Levis, Leo och Vince på väg upp i skogen


Liam satt i sandlådan han :)


Sedan kom det ett nytt vardagsrumsbord hemlevererat till mig :) Jag köpte det utav en tjej i Övik som körde ner det :D Bilder kommer sedan när Jimmy kommit hem och det står på plats i vardagsrummet.
Så nu måste jag sälja iväg vårat gamla bord och måla om tvbänken i samma färg som det nya :)

Eline somnade ute i vagnen nu när Jessica och barnen åkt hem. Pojkarna har slutat sova middag nu på dagis, där får dom lyssna på saga och mysa lite i soffan. Men hemma får dom kolla på lite barnprogram och mysa i soffan. Vi har nog inte en enda sagabok kvar med alla sidor. Eline den lilla marodören älskar att riva ur sidor ur böcker nämligen! Pojkarna är väl inte helt oskyldiga dom heller...

Skönt är det att dom inte sover middag nu mera. Då somnar dom på en gång på kvällen när dom lägger sig vid 7, precis som Eline gör. Sedan sover dom tills Jimmy är tvungen att kliva upp. Eftersom han väcker dom när han kliver upp ur sängen. Pojkarna kommer nämligen och lägger sig och myser med oss vid 6 tiden, så då somnar vi alla om.
Igår morse sov dom till 7:30 och i morse till 7:15, mycket bättre än 6!
Ska bli roligt och se hur länge dom sover imorgon bitti när inte Jimmy måste kliva upp :)

Morfar kommer snart på besök och har med sig en skottkärra, så jag kan ta och köra upp alla högar med löv som ligger ute på gården, till skogen.
Sedan blir det Birsta med dammsugaren, hoppas bara att jag får med mig en lånesugare hem. Jag klarar mig inte utan dammsugaren, så mycket som den används här hemma!

Nu måste jag städa barnens rum medans det är lungt och skönt här!

Kommentarer :

#1: Me and My Baby Dolls

Va kul, ska ni ordna med kalas?

Nicole fyller 3 den 30 maj :)

Shit va tiden går!!

skriven
#2: Me and My Baby Dolls

Ja, vi ska ha kalas. Fast dagen då hon fyller så ska vi ha med närmsta familjen har vi tänkt, och sen ska hon och Vanessa ha ett stort gemensamt kalas nånstans i mitten av deras födelsedagar (Vanessa fyller 2 år 26.6) då vi hyr lokal.

Vi är också stor släkt både från min och Andres sida, så det blir mycket folk, ett lokal är ett måste! ;)skriven

Kommentera inlägget här :