Sista april

Här på morgonen/förmiddagen har det städats och tvättats. Vi får nämligen 5 gäster ikväll som skall göra oss sällskap med grilling, goda drinkar och öl :)
Vince & Levis ska få sova hos farfar. Så på eftermiddagen ska dom få följa med till farbror Rasmus och faster Matlidas kusin Anton på födelsedagskalas. Han fyller 3 år, bara 2 veckor äldre än pojkarna. Det kommer dom säkert tycka om :)
Eline ska få sova hos "fajmo", som hon lärde sig säga igår :)

Jag måste bara berätta var pojkarna gör just nu. Vince kom och berättade att han skulle gå på pottan och kissa. "Ja gör det du", sa jag. Då går han till Levis och säger: "Vill du följa med och kissa?".
Dom gör sällskap in på toaletten och kissar. Sedan kommer dom ut glada och säger: "Mamma vi kissa mycke!".
Haha, gullungar. Tänkt att alltid ha en kompis att alltid göra allting med.
Hoppas dom håller hårt i lillasyster när hon blir lite äldre också. Nu vill hon ju vara med hela tiden, men hennes sätt att visa att hon vill vara med är genom att ta saker av dom. Uppmärksamhet, javisst!
Det gillas ju verkligen inte! Så jag får nog höra: "Mamma, ta bort Lin", säkert 100 ggr om dagen :P

Eline ligger ute i vagnen och sover nu. Tänkte försöka få grabbarna att vila lite, så farfar inte får två trötta trotsungar på eftermiddagen när dom ska åka bort.

En liten bild på mini igår när vi var ute och åkte ;)


Hunden hon har på bilden fick hon i julklapp, den kan gå och skälla. Levis är väldigt förtjust i den där hunden och skulle ha med sig den på Birsta och ICA MAXI en gång :P Haha.
Men som tur var så sa Jimmy att hundar inte fick vara på affären och att han var tvungen att sova i bilen. Det gick L med på :D

Tyvärr så måste vi alltid ge Eline nappen när hon ska åka bil. Annars skriker hon och tar av sig allt hon kan få av sig, sedan hyvar hon det på mig och bakåt i bilen. Skitjobbigt!
Men så fort vi ska kliva ur bilen så räcker hon mig nappen :) Det är bra iaf!
Hon använder nappen alldeles för mycket tycker jag. Måste verkligen ta tag i användandet. Men ibland tar man det lätta vägen tills den dagen man orkar. Pojkarna använder ju bara sina när dom sover, fast nu när dom fyller 3 år ska vi ta bort dom helt.
Eline däremot gnäller om sin snutt och tutt JÄMT! Får hon inte som hon vill, då jävlas hon. Springer i köket och tar saker hon inte får, klättrar, springer in på badrummet eller tvättstugan. Trotsunge är vad hon är, 10 ggr värre än vad grabbarna var :P

Jag skrev ju en lista för ett tag sedan. Ingen välling har vi här hemma nu, förutom Eline som kan dricka någon flaska nån gång ibland om hon vaknar på natten. Det beror alldeles på om hon ätit upp all kvällsfika eller inte.
Pojkarna använder bara blöjor på natten och på dagis. Hemma är dom helt utan :) Men Vince väntar fortfarande med att bajsa tills att han får blöja på kvällen när han ska gå och lägga sig. Levis är duktig och bajsar på pottan han :D
Då var det bara nappproblemet kvar! Iväg med grabbarnas och minska Elines användande, wiho!


Ha en bra Valborgsmässoafton kära läsare!

Kommentera inlägget här :