Lugna dagen för mamma

Idag har jag varit och hälsat på Jessica, helt själv! Kändes konstigt att inte ha något barn att springa efter hela tiden. Istället fick jag mysa med deras lille kisse i soffan :P Det var en kelig liten sak vill ja lova :D

Sedan åkte jag till Birsta, strosade lite på Barnens Hus. SÅ skönt att kunna gå och titta i lugn och ro, samt att få lite idéer om vad som skall köpas till Elines 2års dag och julafton, som inte är långt borta. Tiden rusar ju iväg, tyckte pojkarna nyss fyllde 3år, men det var visst snart 4 månder sedan :O
Mindre är det ju kvar tills Eline blir 2 år! Shit!

Jag storhandlade mat innan jag for hem och slängde in maten i kylen, sedan bort på dagis för att hämta gotrollen :) Dom är så glada när man hämtar dom och grinar inte när man lämnar dom, då har dom fullt upp med att leka. Känns så himla roligt att både dom och jag gillar dagis :)Sedan åkte vi hem och fikade lite mellis ute på altanen och barnen lekte ute.. tills åskan och regnet kom. Då fick vi gå in och invänta pappa, mormor, Lars och Hanna.
Det är ju pizza-onsdag idag! Fast det blev thaimat för mig och mamma :)

Barnen är nu badade och ligger förhoppningsvis och sover, tyst är det iaf :) Så då blir det Robinson för mig!

Gick toppen det här

Har gått toppen på dagis idag! Eline sken som en sol när jag hämtade barnen :)

Söt-Vince :)


Go-Linen


Efter mellis så spelade pojkarna på mammas DS


Stortjejen våran!


Vi satt och tittade på klipp från när Eline var pyttis, då var pojkarna lika gammal som Eline är nu. Herre gud vad små och söta dom var alla tre! :D Och vad det händer mycket på kort tid..

Dagisdag nr 1

I morse var det uppstigning kl 7, vilket var tur! Vi hann precis bli klara till strax innan 9, då det var dags att bege oss till dagis. Tänkte ta bilen, eftersom alla regnkläder, extrakläder, blöjor och sånt skulle med.
Men bilen ville visst vila idag, den startade inte!

Så det fick bli en promenad bort istället då. Bra att det inte var dåligt väder iaf :P
Eline var uppspelat över att vi skulle få gå till dagis. Jag filmade barnen under frukosten och Eline bara pratade om att hon skulle få gunga och åka kana med barnen :DNär vi kom dit så slängde hon sig på hyllan och började leka med leksaker direkt. Sedan gick vi ut och vinkade "hejdå". Var inga problem där inte, barnen hade knappt tid att vinka. Det var fullt ös i rutchkanan för alla tre :)

Känns konstigt att vara hemma själv, men skönt! Jag har sån huvudvärk och en massa att städa, så det ska bli bra att få det gjort.
Hade jag fått igång gräsklipparen själv så hade jag klippt gräset också. Men någonting måste jag ju lämna till Jimmy ;)