Panik!

Idag var det dags för Levis att åka tillbaka till BVC. Men när barnen väckte mig kl 8 så ser jag att en traktor varit och skrapat vägen här utanför. "Ja, det är bara att gå ut och skotta bort den där högen bakom bilen sedan då", tänkte jag. Men efter en timme så kommer dom och skrapar lite till.. och då blev det inte en liten hög!

Jag fick smått panik. Fick ringa min pappa, som skulle vara här med Eline och Vince. Frågade om han kunde komma lite tidigare och hjälpa mig få bort högen!

Oj, oj, oj.


Men en halvtimme innan jag skulle åka kom dom och tog bort det mesta utav högen, så pappa fick skotta bort resten och låna en spätta utav våran granne för att få bort kanten som blev.
Snacka om att jag blev förbannad när jag såg högen. Tur att jag inte skulle iväg just då!
Ingen information har dom skickat ut heller... men som tur är så är det borta nu. Dom var tom hit med en liten skrapa och fixade till den höga kanten som blev.

Barnen står och spanar på traktorn, lastbilarna och efter morfar.


Nu har vi fått i oss lite lunch, blev sallad och kycklingfilé för mig. Jag och Jessica ska köra LCHF denna vecka tillsammans med promenader, så får vi se om det ger något resultat :)
 
Eline somnade nyss efter lite bök i vagnen och pojkarna somnade bredvid morfar i soffan, som kollar på skidåkningen, vad annars? ;)

Sandaler

Tack för tipsen om regnkläderna, jag ska kika på handelshuset :)
Nu vill jag ha lite mer hjälp ;)

Jag vill ha en liknande sånhär sandal till Eline, den ska vara vit och vara täckande för tårna. Jag vill också ha svarta, bruna eller blåa till pojkarna. Vart kan det finnas såna som inte kostar skjortan?
Dessa är ju utav märket Kavat och kostar 500kr, 1500kr för sandaler är alldeles för mycket!
 Pojkarna hade liknande förra sommaren, blåa med täckande tå, som var ifrån skopunkten. Så det kanske kommer in några senare om jag har tur :)

Jag brukar vara ute i tid med det mesta, för att få det precis som jag vill ha det. Annars så är det slut när man väl behöver det och då grämer jag mig så mycket över varför jag inte köpte sakerna i tid för, medans det fanns.

Dom är så söta och praktiska med täckande tå, så barnen inte skrapar dom små tårna när dom springer och leker på dagis! :) 

Eline hittade lite saker hon ville ha...

Titta pappa ;)
En jättesöt äppeltröja med svarta och röda tights till, från lindex :) Så söt hon skulle bli!