Dagarna går

Vi tar vara på den lilla sol vi får om dagarna. Lunchen spenderades nere vid ån med en thailåda, Jimmy, hans arbetskamrater och mamma :)
Sedan promenerar jag rätt mycket runt på stan till SCA:s kontor, då får man suga åt sig lite sol också!

När vi kommer hem blir det glass och lek ute i solen, sedan gör vi en liten senare middag och duschar barnen. Inte långt där efter så är det tyvärr läggdags för de små.

Det går bättre och bättre för varje dag att lämna Eline på dagis också. Hon är så duktig, i morse grinade hon knappt. Så skönt det är! Får se hur hon blir sedan när barnen ska vara på sommardagis efter att dom varit hemma med Jimmy på hans semester.


Nu är mamma här och har gjort slingor på mig, blev jättefint! Hon sitter fortfarande med sitt blekmedel i, för jag gjorde såklart på henne också.
Men snart blir det sängen, imorgon är slutspurten innan helgen!

Jobb, dagis & snabbshopping

Värmen fortsätter och idag hade barnen fått bada på dagis :) ¨
Det är väl en stor omställning för Eline att vara där så mycket, hon sitter som en liten fastklistrad apunge på min höft när vi kommer dit för att hämta henne, Vince och Levis. Hon vill inte ens säga hejdå till fröken, utan trycker ner kinden i min axel.
Stackars lillgumman! Men det går ju bra så länge hon är där och vi inte syns till :)

Efter dagishämtning så var vi ute såklart! Satt på altanen och åt middag. Lite dusch och bus innan Jimmy la barnen och jag for till Birsta för att handla lite blöjor.
Men det blev lite mer än blöjor :P Slank in på Kappahls rea, där jag hade 20% extra rabatt.
Hittade lite smått och gott.

En topp och blus till mig


Och en kjol till mig, en topp till Eline och varsitt par finbyxor åt pojkarna


Sedan var jag och hämtade ut ett paket med Didriksonsjackor jag beställt åt barnen, men dom såg rätt stora ut. Så jag tror inte att dom kommer passa tyvärr :/


Nu måste jag springa till en ledsen Lin! Ha en trevlig kväll du som läser!

Varm jobbdag

Gått bra på jobbet idag igen, som sagt så har jag mycket att lära. Jag jobbar med posthanteringen på SCA kontoret i stan.
Då hämtar jag post på postkontoret på morgonen, sedan åker man runt med internpost åt SCA på flera kontor i stan och några industrier, samt att man springer runt på SCA kontoret med post också.
Sedan skickar man ut post och paket utanför SCA, så då ska man se till att det kommer med postbilen som kommer och hämtar allt i slutet av dagen.

Så det är många namn man ska hålla reda på, vart dom sitter och vem som har hand om vad mm. Är det dessutom viktig post som måste fram en viss tid så känns det lite stressande. Men det är skönt att man är självgående och kan lägga upp dagen som man vill.
Känns lite pirrigt att bli själv nästa vecka bara, men det ska nog gå bra det med :P Kan ju inte bli mer än fel ;)

Är roligt att jag kan luncha tillsammans med mamma eller Jimmy också :) Så idag blev det en burgare för mig och Jimmy som vi åt nere vid kajen i solen, så mysigt :)

När vi kom hem sedan så var vi ju tvungen att vara ute i det fina vädret, så vi fuskade och gjorde tvärtom idag. Efterrätten före maten ;) Men det gick det också!
Blev laxpasta idag, mycket godare att äta sval mat när det är så varmt ute.

Glass är gott! Barnen sprang runt och åt glass, sedan svalkade vi oss lite med vattenslangen :)


Eline gungar, som hon älskar!


Vince visar sin motorcykel


Sedan har vi gjort ett ryck med att städa, tvätta, diska och laga mat här. Man hinner knappt med sig när vi båda två jobbar.
Inte direkt så man vill göra det tråkiga på helgen när vi har tid att umgås heller, då vill vi göra roliga saker och ägna all tid åt barnen :)
Som Jimmy sa idag "jag förstår att många småbarnsföräldrar som jobbar heltid båda två, äter mycket snabbmat". Det förstår verkligen jag med, när man är klar med alla sysslor är det dags för barnen att duscha och sedan sova. Då har man en liten stund för sig själv framför tv eller datorn, sedan är det sängdags om man ska orka upp tidigt i morgon bitti.
Så det blir gärna mat som går snabbt att laga nu under veckodagarna. Har ni några tips på maträtter vill jag gärna höra :) Gärna lite nyttigare mat som innefattar nötkött, kyckling eller fisk.

Over and out