Mammas lilla hjärta

Dagen har bestått utav jobb och dagis.
Efter middagsstöket så tog jag och kokade lite knäck, under tiden sjöng Vince "Blanka Sia". Vilket skall vara "Sankta Lucia" ;)
Barnen fick smaka chokladhjärtan utav mig. "Här får du mammas lilla hjärta" sa jag till barnen när dom fick varsin. Efter en stund kommer Levis tillbaka och säger: "Jag vill ha mer mammas lilla hjärta" med världens flin på läpparna.
Åhh.. dom är så go mina barn! :)

Eline hade väl en mindre rolig stund under tiden jag kokade knäck. Hon stampade och skrek bredvid mig för att hon inte fick vara med. Men det var alldeles för varmt för små söta fingrar

Knäcken blev jättegod iaf!Dom skall nog få bo i min nya fina Marimekkoskål ifrån Ittala. Jag köpte den största, i frost. Men skulle gärna vilja ha dom små skålarna som är till för deserter också :)Nu ska jag kolla klart på DHW sedan igår. Har varit så himla trött hela veckan, har slocknat kring 21-21:30 varenda dag :/
Får nog ta och börja med mina vitaminer igen!

Ha en trevlig kväll :)

Julklappar

Alla julklappar är inhandlade. Bara inslagningen kvar.

Jimmy har tom fått sin ;)

Pojken som inte kan sluta tjata om ledtrådar fick öppna den tidigare häromdagen. Julafton är ju endå barnens högtid, vad vi (jag och Jimmy) får eller när spelar inte så stor roll. Vi köper ju endå det vi vill ha själva annars, dessutom har vi ju gemensam ekonomi. Så vi betalar ju våra egna julklappar tom ;)

Han fick iaf en kaffemaskin utav mig, vilket han blev jätteglad för!

En sån här blev det. Jag tycker dock inte om kaffet i den, men det har alla andra gjort som smakat :)
Och huvudsaken är ju att Jimmy gör det. Kaffe på några sekunder, inte dåligt.
Själv önskar jag mig en mörkblå Didriksonsjacka, som är beställd ;)

Fin är den :)


Längtar bra mycket till jul, att få rensa ur barnens lekrum och fylla på med nya intressanta leksaker. Just nu river dom mest bara ut allt. Det enda pojkarna leker med är deras datorer och min DS, medans Eline bara leker med sina dockor :)

Ska bli himla spännande att se barnens reaktioner när tomten kommer också :D
Fast först har vi ett födelsedagskalas att se fram emot. Våran lilla två-åring ♥

Första advent

Det är inte bara första advent idag, den första snön föll från skyn i morse då vi klev upp. Under dagen har det även hunnit bli en del. Vitt, ljusare och finare blev det ute :D

Vi har haft en väldigt lyckad dag idag.
I morse städade vi, vek tvätt och mumsade lussebullar. Sedan tog vi oss ut i snön och barnen blev överlyckliga!

:)


Vince var tvungen att skotta


Levis gjorde snöänglar


Mormor kom och var med barnen en stund sedan. Så tog Jimmy och jag oss en tur till Birsta. Köpte en mössa till Eline och en kungsgran till jul. En jättesöt, fin och tät gran. Ska bli så roligt med en riktig iår, tidigare har vi bara haft plast, men nu vill jag skapa mysiga traditioner med riktig julgran tillsammans med barnen.

Vi bakade sedan pepparkakor..


Och ett eget litet pepparkakshus fick vi till :D


Åt en himlans god älgstek till middag och sedan fick vi främmande utav barnens farmor och Micke. Barnen har nu somnat (hör Eline snarka som tusan ;P) och jag har tryckt i mig en bit tårta.
Dagen kunde inte ha varit bättre :D