Hjärtan

I fredags var vi och hälsade på lilla tremänningen Sofia. Eline verkar vara lika galen i bebisar som jag är ;) Inte så konstigt, hon ska ju vara med mig överallt min lilla docka ♥

När jag lagade middag i fredags så låg hon på golvet framför spisen med sin barbie under hela tiden jag var där, tokfia :P


Nu ska jag laga lite mat, hänga tvätt och åka till jobbet igen.

Saknar mina skruttisar!
Men ÄNTLIGEN!

Ahhh... jag är så trött.. i kroppen! Har avverkat 25 och ½ timme på jobbet i helgen. Sett barnen sammanlagt 30 min på 2 dagar :( Kämpigt!
Bättre blir det inte heller.. till veckan ska jag jobba em, så då kommer jag bara se barnen dom få minutrarna innan Jimmy skjutsar dom till dagis på morgonen.
Men det är väl bara att bita ihop, pengar behöver man.

Höll på att börja grina idag när jag pratade med Eline i telefon på jobbet. Huga, lillhjärtat mitt!

Men det har gått bra och jobba iaf :)
Fin utsikt och trevliga arbetskamrater gör mycket!

God morgon lördag!


God morgon söndag!


Jag jobbar på Tunadals sågverk och kör truck på båda sidor där, barken/sågen och brädgården.
Nu i helgen var jag på barken.

Där kör jag en timmertruck, detta är min :)


Det jag gör då är att jag kör på ledningen. Där kommer det barkat timmer ut ifrån barken på denna ledning som syns på kortet. Sedan puttas stocken ner i ett fack, beroende på vilken kvalité den har. Det finns sammanlagt 30 fack för tillfället, så här ser det ut :)Dom facken ska jag tömma och lägga i vältor, som också är sorterade. Då för man in i datorn vad man tar och vart man lägger det. För att truckföraren som lägger timmer på sågbordet sedan ska veta vart han hittar kvalitén som just då ska köras.Tiden går fort eftersom man alltid har någonting att göra! Skönt är det, för nu är äntligen denna helg över.
Jag ska slänga mig i soffan med Jimmy, min marängsviss, en film och sedan bara ladda inför morgondagen jobb.

Trevlig kväll!

Fredag

Jag måste hinna göra så mycket som möjligt idag, för i helgen är det ju jobb för mig :P

Så hittills har vi hunnit baka bullar, badat, städat, tvättat 2 maskiner tvätt, diskat, haft maskerad, hämtat ut ett paket på macken och ätit lunch på IKEA med Jessica, Leo och liam.
Nu sover fisan i vagnen och småkillarna kollar på Svampbob :)

Lite roligt:
Eline ville ha hjälp att ta på sig kjolen förut, hon sprang och tog av sig den hela tiden. Så hon frågade Levis om han kunde hjälpa henne:
-"Men jag är ju kille", svarade Levis. Så då kunde man tydligen inte ;) Vince fick då hjälpa henne istället, men det var inte helt enkelt.
Vince satte sig på knä framför henne, bökade och försökte få på henne kjolen, så Levis säger:
-"Men där är ju lappen!"
-"Den är ju rak", svarar Vince, sedan tittar han upp på Eline och säger: "Du behöver ingen klänning va?" .
-"Jo!" säger Lin.
Vince: "Men ta inte av den mer då!"

Hahaha.. jag höll på att dö när dom pratade med varandra. Värsta problemet blev det utav en liten kjol ;P

Medans jag gräddade bullarna lite senare så sa jag åt barnen att gå och börja städa på rummet om dom ville ha någon bulle.
-"Men snart kommer jag TA en bulle" sa då Vince bestämt till mig. Han skulle då minsann inte städa :P

Här lekte vi riddare och "pinsenessa" ;)


Eline ska BARA ha klänning nu, så hon fick åka på IKEA såhär :P


Känner mig rätt nöjd över denna dag faktiskt! Nu ska jag bara ligga i soffan med mina gokillar och mysas med lite tända ljus.
När Jimmy kommer hem från jobbet så blir det gomiddag - fisksoppa! Vi ska också göra en lykta utav en pumpa med barnen, som vi kan ställa utanför dörren.
Sedan ska vi bara ligga i soffan och mumsa chips ikväll. Ev se en film om jag orkar hålla mig vaken. Igår lyckades jag faktiskt hålla mig vaken i hela 3 avsnitt utav Sons of Anarchy.. inte dåligt för att vara jag ;)