All for you

Igår så hade vi en överraskning till barnen när dom kom hem ifrån dagis. Varsin sparkcykel väntade hemma :)Och idag har vi varit på Himlabadet och lekt hela förmiddagen, sedan har vi grillat till middag, ätit lördagsgodis och hoppat studsmatta :)


Men nu är det äntligen snart läggdags!

Jag har shoppat

MASSOR! Bara åt mig själv för en gångs skull :D

Här är lite utav grejerna. Har köpt ny Björn Borg handväska, Fred Perry tygskor en Donna Karan parfym och lite annat smått och gott också :)


Älskar verkligen mina nya skor ifrån Vagabond, dom sitter som gjuten på foten! Bara solen och värmen kunde komma så dom fick komma till användning :)

Jag är på jakt efter en bil också. En Passat, Audi eller Volvo, men alla bilar jag vill ha finns i Göteborg eller Malmö. Då går ju hela helgen bort om jag ska måsta fara Sverige runt. Det är ju planerat bus på Himlabadet med gobarnen på lördag. Levis ville äntligen åka till badhuset igen, efter incidenten sist. Så då ska han få det :)

Jag blev sjuk också btw, sov i 16 timmar igår. Känner mig alldeles matt i kroppen och trött så in i norden. Har tappat matlusten också. Men kände mig lite bättre i morse, så åkte på jobbet endå. Härdar ut dessa två dagar innan helgen :)
Ska åka och äta golunch imorgon med mina fina arbetskamrater, det ska bli roligt!

Vill inte bli sjuk

Usch! Mår inge bra idag, fick åka hem ifrån jobbet på lunchen. Nu har jag sovit i 3 timmar och börjar känna mig lite bättre iaf.

Me, myself and I.