Första skridskoturen!

Vi har varit och hälsat på barnens tremänningar Saga och Liam idag :)
Sedan var jag och handlade nyårsmaten tillsammans med Jessica och Edwin.
 
Vi tänkte också försöka lära barnen att åka skridskor denna vinter, så vi tog en sväng ner på isen.
 
 
Eline var först ut i sina nya skridskor, hon var jätteduktig! Hon har aldrig åkte skridskor, men kunde stå själv på dom och "gå" sådär framåt som man gör ifrån början.
Vince och Levis kunde också stå själva nu, det gjorde dom inte ifjol :P Då var benen som spagetti och man fick ju ont i ryggen på en gång av att åka och försöka hålla dom på benen.
 
Men dom ger ju upp alldeles för lätt! Efter ett tag ville dom alla tre kliva av isen. Ska kanske bara åka iväg med en åt gången och lära dom.
 
Är det någon som har något tips på vad man kan använda för att få dom att åka själv? Vi provade med att hålla i klubborna och Vince fick åka och putta målet, som Jimmy la ner på isen. Men det är lite vingligt fortfarande och isen var ju blöt nu när det är plusgrader ute.
Det är väl egentligen bäst om dom får ramla och ta sig upp igen, så dom lär sig :)
När jag var liten så använde jag en liten spark för att lära mig åka skridskor iaf, men någon sån har vi ju inte..
 
När vi kom hem från skridskoturen så kom min syster och pappa på ett snabbbesök. Vi hade födelsedagspresenter till moster som vi hade tänkt åka med till henne, men då var hon i Timrå, så hon svängde förbi hos oss istället :)
 
Imorgon är det ju nyårsafton, det ska vi fira tillsammans med våra bästa vänner!
Får se om vi hinner med lite skridskor eller pulkåkning på dagen, om det inte är lika varmt och blött som idag.

Som vanligt på lördagar, städdag och storhandling!

Nu ser det ut som det ska här hemma igen :)
 
I morse for vi in till IKEA och tog en bufféfrukost, sedan åkte vi till MAXI och handlade mat för en vecka. Hem för att packa upp och städa. Så nu har vi kyl och frys full, huset är rent och tvätten går för fullt i maskinen. Skönt!
 
Eline leker nu med sin lera
 
Mitt fina fat jag köpte, ska kika efter några fina lyktor att ha på den.. men just nu får den se ut såhär :)
 
Levis, lillgubben min :)
 
Och Vince spelar på ipaden, glafisen! :P
 
Får se om vi tar och går ut lite senare, kanske går att bygga snölykta idag? :)

Glader är jag!

Äntligen! Arbetsdagen över, nu är jag också ledig tills onsdag nästa vecka :) Dessutom fick jag ett väldigt glatt besked idag, jag har fått en tillsvidareanställning! :D
 
Så nu är det bara att spana på nytt hus ;)
 
Efter jobbet for jag hem och bytte om, sedan följde Eline med mig till Birsta för att handla lite presenter till Jimmys lillebror och pappa, min syster och mamma. Dom alla fyller år nästa vecka :)
 
Presenter och en nyårsskjorta till Jimmy. Sedan stötte jag ju på dom söta vita muggarna med blåa blommor som jag spanat på tidigare på Lagerhaus, men nu var dom på REA :D
Så då slog ja till på 8st :)
 
Nu har jag börjat känna bebisens rörelser väldigt mycket och varje dag :) Känns lite roligt att man blir påminnd när man sitter på jobbet och så :)
Min förkylning har nu också försvunnit, tjoho!
Är så himla sugen på något gott tills ikväll. Glass med hallon, fruktsallad med vaniljvisp eller något annat gott! Är så less på allt vad chips och popcorn heter!