En tårta, två tårtor...

Har gjort två beställningstårtor idag, till två stycken grabbar som fyller 4 år imorgon :)
 
 
 
Det är vad jag har sysslat med sedan jag kom hem :P
Nu blir det en dusch och packa barnens väskor, imorgon ska dom till morfar och sova över :)

Baka, baka liten kaka

Har jobbat idag och barnen har varit på dagis. Sedan har det varit gnällmaraton här hemma. Jag har haft huvudvärk stora delar av dagen och barnen var så trötta så dom bara grina och gnällde så fort vi kom hem. Ingen skulle äta någon mat, fick dom på lite bra humör ett tag när jag tog fram pärlor och gjorde armband med dom.
 
Nu sover dom iaf, slocknade 18:30 allihopa!
 
Jag håller på att baka för fulla muggar. Har två beställningstårtor att göra tills på ondsdag och dessutom gör jag en rabarberpaj tills ikväll.
Mumsigt med varm rabarberpaj och kall marsansås till... mmm.
 

Sol, värme, bad, grill och bebis!

Vilken värme det har varit idag. Klev upp i morse för att gå ut med Millie, då var det molnigt, så jag drog på mig morgonrocken för att inte frysa. Johejdu! Var ju som att kliva in i ett annat rum, jättevarmt. Kändes inte som om jag klev ut :P
Sedan smög solen fram och det har varit jättevarmt! Närmare 30+, woho!
 
På förmiddagen åkte vi till våran vänner Veronica, Nicklas och Annie på lunch och fika, sedan for vi och hämade barnen som var fullt upptagna med att bada i poolen hos farfar :)
 
Hem och fyllde upp våran pool med varmvatten, så tom jag badade :D Sedan hade vi vattenkrig hela familjen, hihi. Det tyckte barnen om :P
 
Grillade hamburgare till middag och satt ute på altanen i solen och åt middag.
 
Efter lite tvätt och disk så var det dags att bada ren barnen inne, imorgon är det ju dags för jobb och dagis igen :( Slut på semester för denna sommar.
 
Lilla hjärtat med sitt älskade skum ;) Så skönt att ha er hemma igen ♥
 
Jag har också äntligen en stor sak att berätta. Våra vänner Erika och Micke har fått deras andra barn idag, en liten son. Erika kämpade med värkar i hela 36 timmar, sedan kom han och var väldigt lik sin storasyster! Grattis till er och superduktig har Erika varit, stålkvinnan :)