Slut på 2013

 
Hipp hipp hurra för min älskade lillasyster ida!
25 år gammal är hon nu, moster Mikaela. Vi ska åka och uppvakta henne mitt på dagen idag, sedan bär det hemåt för nyårsmiddag hemma hos oss.
 
Mikaela med Tindra i magen
 
Lilla kusin Tindra var ju beräknad idag, på självaste nyårsafton och Mikaelas födelsedag. Men hon valde sig en egen dag istället och kom 13 dagar tidigt. Det gjorde hon helt rätt i ;)
 
Och lilla Tindra bara 3 dagar gammal.
 
Grattis! Vi syns senare idag Mikaela, nu ska jag hoppa i säng och få lite sömn innan vi ska ta tag i sista dagen detta år! :)
 
 

Klättrar på väggarna

Idag åkte julgranen ut och det sista är inhandlat inför nyårsafton imorgon :)
 
Barnen har haft en riktigt jobbig "bråka med mamma och pappa dag" idag. Dom skulle verkligen behöva springa av sig och göra någonting annat än att bara vara inne. Så fick skicka ut dom en stund idag på baksidan, där det inte är lika halt som det är överallt annars.
Får se om vi åker på Drakborgen eller badhuset lite senare i veckan. Dagis börjar ju inte förrän den 8:e, om vi överlever tills dess ;)
 
Lilla fröken hon är bara glad hon, men lite gnällig hon också. Fast det är ett litet gryn som håller på att kika fram på vänster sida i nederkäken. Man kan känna en liten tandsing och se en liten vit prick nu :)
 
Gullungen!
 
 
 

Dressed for success

Igår blev det lite shopping på mellandagsrean, eftersom Eline hade julklappspengar kvar ville hon köpa en klänning.
Sagt och gjort, så stolt dom blir barnen när dom får betala med egna pengar!
 
Jättefin klänning valde hon också, för strax över hundringen.
 
Lite roligt är det ju att hon är intresserad utav kläder och valde att lägga sina pengar på en klänning istället för leksaker :)