Är våren på väg?

Vilket väder vi har fått då!
Plusgrader, soligt och fint :) Så skönt att man börjar få vårkänslor.
 
Men med smält snö så blir ju barnen dygnsura på dagis när dom är ute och leker 2ggr/dag. Så idag gick jag på jakt efter fodrade regnställ åt barnen.
 
Var på XXL först, där hade dom så bra pris, men fanns bara åt Eline och Vince. Så jag fick fara på Handelshuset, Usports, Stadium, Team Sportia, Barnenshus och Intersport innan jag hittade en dress åt Levis också. Det var verkligen jätteurplockat! Fanns endast pyttesmå eller jättestora storlekar kvar.
Men till slut så!
 
Dom fick dessutom varsitt par Vikingstövlar och Jimmy och jag fick varsin ny vinterjacka :) Tills nästa år, man måste ju passa på när det är rea :D
 
Eline fick lila/rosa, Vince blått och Levis rött. Var rädd att Levis inte ville ha den röda, så jag letade febrilt efter ett svart set, annan blåfärg, grön eller något. Men det fanns inte. Tur var väl det, för han fick samma färg som en utav bästa kompisarna, så han var supernöjd :D
 
 
Så hoppas att plusgraderna håller i sig, jag vill gärna ha bort snön :) Fast det såg inte ut som så :(
 
Annars då? Händer det inte så mkt...
Jag jobbar till 17 varje dag, så man hinner inte annat än hem, laga mat, äta, bada barn och lägga dom. Sedan har jag slocknat i soffan rätt ridigt varje kväll, är väldigt trött nu. Ibland får ja sån foglossning om nätterna att jag inte kan sova. Men nu har jag lämnat havandeskapspenningsansökan till min chef, så förhoppningsvis behöver jag bara jobba ca 1 månad till.
 
Nu ska jag ta mig en varm dusch, lite kvällsfika och kolla vad tvn har att erbjuda ikväll. Imorgon slutar jag tidigt och tänkte ta med mig barnen och deras mormor på badhuset :)

Skrivbord - check!

Har äntligen hittat ett skrivbord åt Eline också :)
Var och hämtade det igår kväll och idag har jag möblerat om lite i hennes rum. Det var en stol till skrivbordet också, men jag ska klä om sitsen först. Skulle vara roligt om jag kunde hitta ett tyg som ser ut som tapeten :)
 
Jättesött!
 
Ny matta har Eline också fått, nya tyglådor, galgar och lite sånt :)
 
Hittade också dom här kläderna till bebis, så mycket sött det finns till småtjejer alltså!
 
Nu är det dags att sätta igång med vårat sovrum. Det tar ju sin lilla tid denna renovering :P
 

Drygt 100 dagar kvar

Så jag längtar!
Har så ont i mitt bäcken nu. Var till BM och sjukgymnasten idag.
Lilla hjärtat slog så fint på bebisen och jag hade ett SFmått på 24cm. Mitt i prick på normalkurvan :)
Med Eline så låg jag lite över kurvan och med pojkarna låg jag långt över kurvan, såklart :P
 
Hos sjukgymnasten gick det bra, jag fick tips på hur jag kunde underlätta för att inte få så ont, samt att hon tipsade om ett gravidbälte. En sort provade jag sist, den var bara i vägen. Men nu ska jag få låna den andra utav Veronica, så hoppas det hjälper.
Barnmorskan tyckte jag skulle söka havandeskapspenning också, för det kommer inte bli bättre förrän efter förlossningen. Som det är just nu så är det väldigt tungt i slutet på arbetsveckan och vissa dagar är jag så nära att gå hem, men har inte samvete till att göra det.
 
Så vi får se vad som händer.
 
Dagarna med barnen går bra. Är ju jag som både får lämna/hämta, laga mat och bada barn nu när Jimmy är borta. Men idag tog vi en fuskmiddag och åt på McDonald´s :)
 
Nu sover småtrollen och jag ska ta mig lite glass och kolla på Mästerkockarna.
Ha en mysig kväll!