BVC-besök, funderingar och bus!

Noomi har varit till BVC idag. 2 månader gammal imorgon och väger nu 6,3kg och är 60cm lång, hon är exakt lika stor som Eline var vid 2 månader :) Alldeles perfekt!
Sedan har hon ju "exem", precis som Eline. Så nu fick vi en andra salva att prova, eftersom det blivit värre under denna vecka då vi blev beordrad kortison.
Bara hoppas att det försvinner och att det inte blir lika illa som för Eline. Stackarna.
 
Noomi har också varit dålig att äta. Hon har ätit mellan 30-60ml, ibland 90ml per mål mat och ibland tar det bara 1½ timme så ska hon äta igen. Jättejobbigt! Dessutom om jag ammar henne först, då vägrar hon flaskan sedan. Vilket resulterar i att hon bara skriker och är hungrig så kort tid efteråt. Det räcker ju inte med mjölken jag har, utan hon måste få tillägg. Så jag har gett henne varannan gång flaska och varannan gång ammas hon.
Det gillade inte barnläkaren, ja ska amma först, sedan tillägg, vid varje gång hon ska äta. Men hur lätt är det då? Jag har försökt...
Noomi tar ju fortfarande inte nappen och har precis lärt sig dricka ur flaskan. Eh, jag tänkte inte diskutera med läkaren utan höll med. Men jag vet själv vad jag orkar med. Och inte blir det någon sämre unge bara för att hon får ersättning hälften utav alla mål mat. Det går inte att truga mera, utan nu får det bli som Noomi vill ha det :)
Dom säger ju att bröstmjölken är det bästa för barn och deras immunförsvar.
Men Vince och Levis hade jag också problem med amningen, så från 2 månaders ålder fick de enbart ersättning. De är då mindre sjuka än vad Eline är vill jag säga. Fast Eline helammande jag till 5 månaders ålder.
Så jag gör det inte jobbigare än vad det redan är.
 
 
Efter BVC-besöket så for vi och köpte lite gofika för att sedan fara och kika på ett hus. Jag tycker det är så himla svårt, jag vill ju bo rätt så nära vatten och ha en stor tomt som är PLATT. Att det är öppet runtomkring och att vi har sol under hela kvällen på altanen. Samt att det är 5-6 lagom stora sovrum.
Man har ju verkligen lärt sig vad man vill och inte vill ha, här där vi bor.
Men å andra sidan så har vi nära till dagis, barnen har kompisar på gatan, jag gillar skolan dom kommer få gå på om vi bor kvar, det är nära till farmor och mormor, rätt så nära våra arbeten och sedan har vi ju bott här under hela barnens liv, detta är mitt och Jimmys första boende tillsammans.
Jag har så svårt att skiljas ifrån saker och ting, som våran v70 vi sålde. Jag vill inte tänka på den, för jag saknar den så mycket.. och det är bara en bil. Haha.
Men både jag och Jimmy vill flytta, helst innan pojkarna börjar skolan om vi ska flytta. Fast det rätta huset ska ju också dyka upp.. och vi måste bestämma oss för VART vi vill bo först.
 
Efter hustittandet så for vi till Fagervik för att fika och leka, det är ett ställe jag skulle kunna tänka mig att bo.. kanske :)
 
Lin ♥
 
Noomis, som bara sov :)
 
Sparka boll
 
Levis, lillapan
 
 
Gullungen!
 
 
 
 
Prinsen!
 
Eline tog en bild på pappa och mamma också :D

Sedan for vi hem och käkade tacos ute på altanen. Därefter tog Eline och jag en sväng till Birsta. Köpte kläder till barnen, hälften på rea och en massa jeans till de stora barnen inför hösten.
Eftersom jag ska ha två i samma storlek brukar man få vara ute i tid, annars finns det bara ett par och då blir pojkarna inte så glada.
 
Men dom växer småtrollen också! Köpte ett par jeans i strl 110 åt Vince och dom var alldeles på gränsen till små, så jag måste byta till ett par större... om det nu finns några :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Här händer det grejer

Lilla bebisen här hon växer så det knakar. Imorgon ska vi till BVC för att mäta/väga och träffa en barnläkare.
 
Hon är som nöjdast när hon får vara med och se saker, då man går runt med henne. Sedan gillar hon att titta på allt som rör sig och alla fina färger på tvn.
 
Nöjd blir man också om man får stå :) Stel som en pinne blir hon :P
 
Och pratar som bara den! Både med leksakerna i babysittern och den roliga flugan som hänger på hennes babyskydd :D

Lilla gumman, på fredag blir du 2 månader gammal.
 

Nytt lösen

Jag kommer byta lösenord om ett dygn. Vill du ha det, skriv då ett privat meddelande till mig på FB eller lämna din mailadress i kommentarfältet.