Shop shop

Pojkarna har fått lite nya kläder. För första gången tror jag, så har jag handlat åt grabbarna på Name It.
Jättefina sommarkläder till killar hade dom!
 
 
Jag gillar verkligen den mörkblåa och vita t-shirten. Det fanns också munkjackor till, en marinblå och en i samma blåfärg som shortsen, som jag är väldigt sugen på. Tror pojkarna skulle tycka dom är jättefina.
 
Jimmy har också fått sig lite nytt i sommargarderoben. Nya mörkblåa short med vita detaljer, nya tofflor och en massa t-shirts och linnen.
 
Själv köpte jag mig ett par mörkblåa ballerina :)
 
Nu ska jag vila mig en stund innan det är dags att äta lunch, fylla poolen och hämta trollen från dagis :)

Sunshine

Solen fortsätter att lysa på oss!
 
Efter dagishämtning idag så blåste jag upp poolen så barnen fick plaska hela eftermiddagen. Isglass och melon låg dom och mumsade på i poolen, precis som det ska vara en varm sommardag :)
 
 
Hoppas hela sommaren kommer se ut såhär. För imorgon är sista dagisdagen för barnen på 3 hela månader. Det ska bli så skönt :)

Allt eller inget

 
Vad jobbigt det känns just nu. Jag får som förvärkar emellanåt. Varför kan det inte bara vara bra eller sätta igång på riktigt?
Detta måste vara den värsta graviditeten utav dom alla. Med denna foglossning som pågått sedan v 25 och nu ska jag ha starka sammandragningar och förvärkar utan att någonting händer.
 
Med Vince och Levis mådde jag bra, förutom ryggvärk, men inte så konstigt när jag blev så stor! Fast emot slutet gick det bättre och jag mådde toppen.
Vips en dag så gick vattnet när jag skulle gå på toa och 7 timmar senare föddes dom.
 
Elines graviditet gick också bra. Hade lite ont då också, men inte så konstigt när man skulle bära runt på två ettåringar samtidigt.
Där var allt bra på slutet med. Helt plötsligt en morgon fick jag värkar, åkte in till förlossningen, men värkarna dog av i bilen, så typiskt :P
Så då åkte vi hem och var med pojkarna, åt middag och sedan kom värkarna igen. Tog 1tim och 40min, sedan var hon med oss. Därför hann jag inte mer än att komma in på förlossningen så var hon ute :P
 
Denna dam är tjurigare hon. Foglossning, en massa huvudvärk, nu förvärkar och en jädra förkylning. Hade feber i fredags, sedan har jag haft lite ont i halsen och inatt fick jag världens hosta. Kunde knappt prata i morse.
 
Men snart så.. hoppas jag att det är dags att åka in.