Vi kör en flerdagars

Det har gått några dagar sedan sist nu.
I fredags hade vi bokat träff med Elines dagiskompis Wilma, hennes mamma och lillasyster. Men jag kände mig mer död än levande. Sprängande huvudvärk och snorig.
Så vi fick tyvärr ställa in.
 
Kurerade mig fredag och lördag kändes det mycket bättre, det blev inte värre än så. Som tur var!
Så lördagen spenderades med en massa mys, god mat, lördagsgodis och film.
 
Sedan kom söndag och Vince och Levis var bjuden till Oscar på bowlingkalas. Så jag släppte av dom hos Oscar och tog med mig lillasyster Hanna till flickornas dans.
Efteråt tog vi en tur till McDonald's för lunch, kan säga att det inte var det lättaste. Två fnittriga flickor som skulle försöka äta upp hamburgarna samtidigt som dom hade allt annat för sig :P
Så det tog väl nån timme att äta och innan vi for tillbaka hem med Hanna, då blev vi bjuden på lite fika och for sedan hemåt för att laga middag.

Å idag kunde Wilma komma och hälsa på Eline :) .
 
Vince leker väldigt mycket med Noomi han, busar med henne så hon skrattar. Då skrattar ju alla andra också när det låter så härligt :D ♥
 
Har varit och storhandlat nu på eftermiddagen... IGEN, man skulle kunna tro att vi inte ger barnen någon mat så smala som dom är. Haha, men dom gör inte annat än att äta just nu! Å värre lär det ju bli :P
Barnen kan äta upp en yoghurtförpackning på morgonen, varsin macka och varsitt ägg. Sedan går det en halvtimme, då ska dom ha frukt. Därefter lunch, sedan en frukt på lunchen. Mellis ett par timmar efter lunchen. Sedan middag och en timme efter middagen klämmer dom i sig kvällsfika också. Finns ingen botten i dom :P
 
Men nu när alla barn äntligen sover ska jag ta mig en dusch och hoppa i säng jag med. Imorgon ska vi ju försöka hinna i tid till dagis igen :)
 
 
 

Torsdag - datordag!

I morse packade vi fika, för barnen skulle på deras allra första Mulle på förskolan. Snacka om förväntansfulla små troll :)
 
 
Under tiden barnen var i skogen och promenerade så for jag hem med lillan och städade, hon låg på Elines golv och grejade med hennes leksaker medans jag plockade, plockade och plockade. Enda evighetsgöra!
 
Världens gladaste bebbe!
 
Har inte allt känt mig pigg idag, så när Noomi sedan sov var jag tvungen att äta lite lunch och vila på soffan.
 
Lillskruttan vill ha nappen nu ibland när hon sover. Dessutom ska hon alltid ha någonting för ansiktet. Snutten, en kräkfilt eller som idag. Hade hon dragit över den stora fleecefilten, så jag lyfta bort den när hon somnat, såg lite otäckt ut. Är därför hon är så härligt röd om kinderna också ;)
 
Hämtade barnen på dagis. Jag vet, jag blandar med att säga dagis och förskola :P
När jag var liten så hette det dagis, men idag så ska man ju säga förskola. Eline är på oss och säger att det heter faktiskt förskola. Jag försöker vänja mig ;)
 
Iaf när vi kom hem så blev det lite mer städa för mig och barnen satte sig vid datorn. Eline har ju också blivit intresserad utav datorn nu. Dom lyssnar på spotify, dansar, går in på Bolibompa och spelar spel/tittar på barnprogramsklipp eller så kollar dom på youtube, musikfilmer eller när andra spelar tvspel :P
Nu när Eline också vill vara med så skyndar dom sig alltid sig till datorn, dom hinner inte ens fika klart. Så när pojkarna hann att sätta sig vid deras dator först idag blev hon jätteledsen.
Då ringde hon pappa och frågade om inte hon också kunde få en dator.
 
Simsalabim, så fixade pappsen en dator till stortjejen. Å så glad hon blev :D

Nu kommer jag få höra denna Bolibompa-Abi hela dagen imorgon :P
 

 
 

Det börjar bli kallare nu

Det var inte varmt i morse inte. +5 grader och blåsigt när jag lämnade barnen på dagis.
Jag pälsade på våra barn fodrade regnställ, fodrade stövlar, mössa och fingervantar. Tyckte det var riktigt kallt.
Jag frågade om dom ville ha skalkläderna eller de fodrade regnkläderna, då ville dom ha det sistnämnda, det var mysigare när dom skulle gå på skogspromenad idag.
 
Jag själv hade nästan velat ha en onepiece i fleece ;) Tänk vad mysigt!
 
Men idag blev det iaf babysång för Noomi. Sedan stannade vi kvar och lekte med de andra barnen.
Hon börjar ju bli så medveten lilla tösen. Plockar leksaker och ska ju helst tugga på dom ;)
 
Sist när hon badade så plaskade hon ner golvet i köket också ;)
Gogumma!
 
Nu är klockan snart midnatt, dags att hoppa i säng. Jag har precis hängt tvätt, skrubbat hela badrummet och rensat avloppet, uscha!
Tänk att det går som bäst att städa när barnen sover. Då får iaf alla saker ligga kvar en liten stund ;P