Hur går det för oss?

 
Vi är fortfarande kvar på sjukhuset med Junie. 
Sedan kommer Jimmy och Noomi in på dagarna och gör oss sällskap.
Igår så fick vi besök utav 20 killar ur hockeylaget Timrå IK.  De pysslade med barnen som är här, till Noomis stora förtjusning. Hon hade fått några utav dem att åka rutschkana med henne också.

Noomi berättade sedan när hon var på väg hem med Jimmy, att hon visste inte vilka Timrå IK var, men hon tyckte dom var lite lik killarna i Youtubekanalen Matkoma. Så hon hade frågat dem om dom var grabbarna från Matkoma 😂😂
Då blev det skrattfest! 😂😂
Roliga unge! 

Denna fina tomte pysslade Noomi, som jag och Junie har ståendes inne på vårat rum ❤️

 
Igår var läget helt oförändrat för Junie, det var nästan så det var tvärtom. Men sedan mot kvällen började hon bli piggare.
Nu idag har hon börjat få vaken-perioder på dagarna och kvällarna, jättekul att få se hennes fina ögon en stund! ❤️
 
 Nu ikväll tog vi även bort grimman som Junie haft syrgas i. Nu är det endast sonden som är kvar och övervakningen som är kopplad till foten 😍
 
Jimmy och Noomi kom hit och var med Junie idag så jag fick åka på en akut-tid hos frisören. Tur hon kunde klämma in mig! Jag har fått ställa in min frisörtid tre gånger nu, då Junie varit så pass sjuk.
 
Alltså.. när man ser förebild så kan jag inte förstå hur jag kunde gå runt sådär 😂
 
Efterbilden kommer här. Så himla fint!! 😍 Jag blev hur nöjd som helst!
 
Imorgon har Eline lucia på skolan, då ska jag åka dit och titta på henne ✨
Hon är den enda utav barnen som har luciauppträdande i år. Klass 4 och 5 på skolan har inget luciatåg. De har även slutat med det på förskolan numera. Så nästa år har vi bara Noomi i förskoleklass som har uppträdande och inget utav de stora barnen.
Lite tråkigt, jag tycker det är väldigt mysigt att få se på de fina barnen när de sjunger. Eller i förskolan, där de kan ha tankarna på helt annat håll 😂 Och de är så söta i sina luciakläder.
 
Vi hoppas på att det bara blir förbättring för Junie nu här dagarna framöver ❤️ En massa provtagning går vi igenom varje dag. Hon får adrenalin, inhalation, natrium, antibiotika och fortsatt mat i sond.
Lilla gumman, kämpa på mitt hjärta!

Kommentera inlägget här :