Snart är det helg

 
 Junie, världens goaste bebis! Hon vaknade tidigt i morse, jag vet inte vad klockan var, men jag var trött iaf. Jimmy bytte blöja på henne och la henne bredvid mig i sängen medan han själv klev upp för att göra sig klar till jobbet.
Vi somnade om båda två, så himla mysigt 💗
 
Sedan vaknade vi dock utav att de stora barnen som höll på att göra sig redo för skolan, bråkade om vem som hade tappat smör på golvet 😕 rart med barn. Då var det bara att kliva upp!
 
Tjejerna Andersson har lekt lite på morgonen, sedan åt vi pannkakslunch.
 
 
 
 
 
 
Jag la sedan Junie för att sova.. och jag trodde hon somnat. Då brukar det gå bra att köra dammsugaren. Men nu hade hon inte riktigt somnat.. och då var inte alls bra att mamman tänkte dammsuga inte.
Hon vaknade upp på helt fel sida, jättegrinig.
Innan jag fick henne att sova igen...
Och Noomi sur. Jag frågade hur många pannkakor Noomi ville ha till lunch, då förstörde jag hennes lek också. Så två grinungar har jag haft här!
 
Men nu sover Junie och Noomi har gått ut till sin lekpark. Jag ser henne genom fönstret.
Det är bara en timme kvar till de stora barnen slutar skolan, så nu ska jag passa på att njuta utav en kopp kaffe en stund innan kaoset drar igång igen.
 
Ja snart helg var det ja...

Kallt vare här!

 
Hallå där!
Det blev en upp och nervänd dag idag.
Noomis planer med morfar och kusin Tindra blev inställda då Tindra inte är helt kry. Därmed blev mina planer också inställda. Det var ändå alldeles för kallt idag, -18 i morse när vi vaknade, brrr.
Tur vi har bergvärme som uppvärming i huset. Det spelar ingen roll hur kallt det är ute så håller pumpen samma temp inne jämt. Hur skönt som helst!
 
Dagens lilla Junie-böna 💖
 
 
 
 
Jag gillar inte att ha strumpor på mig, jag vet inte varför. Men bästa känslan är att få gå barfota.
Även vintertid 😄 hemma går jag barfota inne året runt.
Det är bara om det kommer besök eller om vi åker någonstans som jag drar på mig sockar.
Så det är ju toppen att det inte drar inne efter golven när det är så kallt ute, då hade man inte kunnat springa barfota här ☺
 
Eftersom våra planer blev inställda idag så får vi väl roa oss med annat då. Typ som att tvätta och dammsuga... 😐

Mamma-lunch 👌

 
Fagga-mammorna har varit här idag, eller iaf några utav dem. Helen, Kicki, Anna och lilla Alva.
Så mysigt med lite sällskap.
Jag, Noomi och Junie bjöd på en kyckling/pasta-sallad till lunch med lussesemla till efterrätt.
Mycket mumsigt!
 
Dagens Junie 💗
 
Noomi och Junie
 
 
Noomi åt bara lunch med oss, sedan kom hennes kompis Annie och hämtade henne då hon slutade skolan. Så nu är de borta hos Annie och leker tillsammans. Annie är Noomis bästa kompis sedan förskolan, men eftersom Annie är ett år äldre så har hon redan börjat förskoleklass på Fagervik.
Noomi längtar tills det är hennes tur också.
 
Storbarnen har kommit hem från skolan och alla mammor har gått hem nu.
Så snart Jimmy kommit hem från jobbet så ska taxi-mamma åka och hämta hem Noomi, sedan skjutsa Vince och Levis på träning.
 
Vince och Levis var i Skönviksbacken med Wilmer igår kväll och åkte slalom. Så näst på tur att få göra någonting är Eline. Hon och jag ska ta och åka slalom någon dag med.
 
Imorgon ska jag iaf få ta mig en morgonpromenad med mammorna. 
Morfar ska komma och låna Noomi över dagen. De skulle åka på Trolska Skogen som håller till på Södra Berget denna vecka. Det blir roligt för henne att få komma ut och slippa mamma en stund 😉
 
Nu ska jag passa på att gå ut och skotta en stund medan Eline leker med Junie.