Hösten smyger sig på...

 
Det börjar bli lite höstligare ute nu.. men mysigt ändå när man kan tända ljus och göra lite mysigt. Eller ta uppfriskande promenader om mornarna.
Nu är vi klar med sommaren och aktiviteterna för barnen börjar dra igång igen.
 
På fredagar har Noomi ridning. Just nu rider hon på Håkon, vilken mysig häst! 🐴❤️ Bara synd att jag är så jäkla allergisk, jag kan inte ta i honom mer än nödvändigt.
 
Men snabb är han! Pigg liten kille.
 
🐎🏃🏽‍♀️💨
 
 Sedan har vi den här lilla filuran då 😘
 
 Hon börjar bli så stor! Både utseende-mässigt, kroppspråk, ja allt. Hon är inte någon liten bebis längre, hon är en liten tjej!
Om drygt en månad fyller hon 1 år! ETT ÅR!?
 
Junie har kunnat klappa händerna ett tag, men nu vinkar hon också. Säger "mamma" och "hej".
Hon kryper också, om än med egen stil, men hon tar sig runt här hemma. Igår raceade hon in på Noomis rum med gåstolen då Noomi hade disco 😄
 
Vi hade fina vänner över på middag igår och jag provade att göra en manogdrink med passionsfrukt till fördrink. Den var god vill jag säga! 
 
 Idag vankas fotbollsmatch för Vince och Levis. September ut kör de fotboll och sedan blir det innebandy. Noomi hon simmar och rider, medan Eline går på gymnastik än så länge.
Idag startar gymnastiken för Eline igen. Men hon vill också simma, dock så har inte hennes träningsgrupp startat ännu, så vi får se om det blir något.
Vid Noomis nästa simträning tänkte jag ta med alla barnen utom Junie, så kan de passa på att simma de med. Vattenvana och att kunna simma är aldrig negativt. Det blev vi extra varse om i somras när Vince drog upp en liten pojke som höll på att drunkna.
 
Nu ska vi hinna med lite hushållssysslor innan det är dags att bege oss på fotboll ✌
 
 
Ha en mysig höstsöndag! 

Kommentera inlägget här :